Meer dan 60 te gekke attracties bij Kinderpretpark Julianatoren

Meer dan 60 te gekke attracties bij Kinderpretpark Julianatoren

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Meer dan 60 te gekke attracties bij Kinderpretpark Julianatoren. Ga voordelig naar een Pretparken in Apeldoorn aan een scherpe prijs.

Meer dan 60 te gekke attracties bij Kinderpretpark Julianatoren: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig van 12 april t/m 25 oktober 2020. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

Nu aan slechts 18.50 EUR in plaats van 25.00 EUR

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties en spectaculaire shows biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Attracties

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’! Meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour en sta oog in oog met echte dinosaurussen. De stoere piraten varen over de woeste golven in de tollende Piraat. Houdt je goed vast! Geen hoogtevrees? Ga dan de hoogte in en draai een rondje mee in het Reuzenrad of stort met een enorme gang naar beneden in de vrijevaltoren ‘De Hoge Hoed’!

Voor de kleintjes…

Aan de allerkleinsten heeft Kinderpretpark Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee over de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op een paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in een helikopter en vlieg door het hele park!

Je favoriete TV-karakters

Ze zijn dagelijks op televisie te zien; Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En in het pretpark zelf kom je ze in levende lijve tegen! Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze voor thuis!

Horeca   

Op het park vind je voldoende eetgelegenheden. Of je nu trek hebt in een kleine snack of uitgebreid wil eten, de keuze is reuze! Kom een lekker frietje eten bij Dino’s Cafetaria of kies voor poffertjes of wafels bij Dina en Dino’s Poffertjesrestaurant. Trek in een zoet tussendoortje? Haal een suikerspin bij het Suikerspinhuisje.

Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren.

Bereikbaarheid 

Kinderpretpark Julianatoren is gemakkelijk te bereiken met de auto. Het park beschikt over twee ruime parkeerterreinen waar je de auto kunt parkeren voor €8,75. Plan je reis via Google Maps

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!