Massage Experiece bij Freezlab in Amsterdam

Massage Experiece bij Freezlab in Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Massage Experiece bij Freezlab in Amsterdam. Ga voordelig naar een Wellness in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Massage Experiece bij Freezlab in Amsterdam: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting voor een Massage Experience bij Freezlab in Amsterdam. 3 maanden geldig. De sessie duurt 20 minuten.

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 19.00 EUR

Creëer meer balans tussen lichaam en geest met de revolutionaire massage sessie. De sessie duurt 20 minuten en biedt een verscheidenheid aan massagetechnieken met ieder zijn eigen effect op het fysieke en mentale welzijn.

Bij Freezlab kun je alleen of samen genieten van een massage. Freezlab biedt 10 soorten massages en je ervaart de massage alsof deze gegeven wordt door een professionele masseur. Een ultieme high-tech ontspanningsmassage zonder fysiek contactmoment. Bij aanvang van de massage krijg je uitleg van het 3D Relax Capsule systeem. Deze geavanceerde bodyscanfunctie leest met sensoren de contouren van je lichaam waarna het massageprogramma naar keuze zal starten.

Je ontvangt van Freezlab een “quiet comfort” koptelefoon waarmee je zelf kiest voor rustgevende muziek, een geleide meditatie of even helemaal niets. Ook krijg je een oogmasker en een deken om warm te blijven tijdens de massage. Er zijn geen fysieke contactmomenten en je kunt je kleding aanhouden, op je schoenen na. We raden je wel aan om makkelijke, loszittende kleding te dragen tijdens de sessie. De stoelen zijn voorzien van antibacterieel leer en worden uiteraard na iedere sessie extra gereinigd.

Bereikbaarheid

Freezlab is gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam en is goed te bereiken met zowel de auto, openbaar vervoer en de fiets. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Freezlab. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Wellness voor een Wellness. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!