Mascolori Giftcard t.w.v. € 100,-

Mascolori Giftcard t.w.v. € 100,-

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Mascolori Giftcard t.w.v. € 100,-. Ga voordelig naar een Sieraden in aan een scherpe prijs.

Mascolori Giftcard t.w.v. € 100,-: details

Wat? Maak de blits met de vrolijke, unieke, handgemaakte én kwalitatief goede schoenen van Mascolori! Profiteer nu van een korting van maar liefst € 75,-

Nu aan slechts 25.00 EUR in plaats van 100.00 EUR

Mascolori bestaat sinds 2011 en is geboren in Rotterdam. Mascolori is er voor mensen die het anders zien en het bovenal anders doen. Samen met alle Mascoloristen vormen we een steeds groter wordende groep mensen die meer delen dan de liefde voor kleur en mooie schoenen.

De kracht en kunst van nieuwe wegen inslaan, ontdekken en verrassen is waar Mascoloristen elkaar vinden. Samen maken zij de wereld op deze manier interessanter en vrolijker. Door Mascolori uit te dragen en door bijvoorbeeld samen te komen op Mascolori events.

Mode en kunst

Naast de ‘reguliere’ collectie van unieke en stijlvolle schoenen gaat Mascolori samenwerkingen aan. Hierin komen mode en kunst samen. Zo presenteerden ze in 2015 de Markthalschoenen. De eerste Mascolori Collab.

Elke keren per jaar ontmoet het team van Mascolori andere creatieve en ondernemende mensen waarmee we een mooie samenwerking hebben. 

Met passie gemaakt

De gehele collectie designen we met plezier in Rotterdam. De schoenen worden met veel toewijding en vakmanschap gemaakt in Portugal. Met de hand en in kleine oplagen van rond de 75 paar. Deze schoenmakers hebben net zoveel passie voor unieke én kwaliteitsschoenen als jij.

Omdat Mascolori in super kleine oplagen produceren ben jij gegarandeerd van een mega unieke schoen. Daarnaast is het op deze manier mogelijk om voortdurend nieuwe schoenen te introduceren in het assortiment. Reden genoeg dus om de Mascolori Stores en website plat te lopen.

Kijk voor meer informatie op de website van Mascolori.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Producten > Sieraden voor een Sieraden. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!