Magicshow Night of Illusions van Christian Farla

Magicshow Night of Illusions van Christian Farla

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Magicshow Night of Illusions van Christian Farla. Ga voordelig naar een Theater en Shows in Rotterdam NL aan een scherpe prijs.

Magicshow Night of Illusions van Christian Farla: details

Wat? Een splinternieuwe show van de nr. 1 illusionist van dit moment! Koop je tickets voor Christian Farla’s Night of Illusions met korting bij Tripper!

Nu aan slechts 25.00 EUR in plaats van 34.70 EUR

Illusionist Christian Farla

Spectaculair, trendy en razendsnel, dát is illusionist Christian Farla, de nummer 1 illusionist van dit moment. Onderscheiden met 2 Internationale IMS Merlins Awards voor “Magicians of the Year” & “Magicshow of the Year” , 5 internationale theatertournee’s, 3000 shows in Duitsland, 500 shows in Frankrijk & 10 miljoen YouTube views en zijn TV optredens met totaal 50 miljoen kijkers behoort hij tot de absolute wereldtop op het gebied van magic & illusieshows. Een performer van het allerhoogste niveau en een rasartiest uit een artiestenfamilie. 

Magicshow Night of Illusions

Vingervlugge magie, onnavolgbare snelle verschijningen en verdwijningen, zwevende dames, tafels en piano’s, van komische effecten tot super spannende ontsnappingsacts zoals werelds eerste Black Scorpion Escape, volgen elkaar razendsnel op tijdens deze magische show. Alles is omlijst in een schitterend gothisch kasteeldecor, ondersteund door state of the art videoanimatie en high-tech sound en lichteffecten. Samen met de technische crew wordt er gezorgd voor een perfecte mix die deze magische theatershow tot een waar spektakel maakt geschikt voor alle leeftijden.

Rotterdam Ahoy

De laatste jaren is Christian Farla veel in het buitenland geweest, maar nu vond hij het tijd worden voor een grootse show in zijn geboortestad Rotterdam. Rotterdam Ahoy is voor hem dé plek om zo’n grote voorstelling te geven zoals deze.

Bereikbaarheid

Rotterdam Ahoy is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Rotterdam Ahoy beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Hier parkeren kost €13,- per personenauto. Kom je met het openbaar vervoer? Loop dan in 5 minuten vanaf bus- en metrostation Zuidplein naar Ahoy. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Christian Farla.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Theater en Shows voor een Theater en Shows. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!