Magdas Oostenrijk

Magdas Oostenrijk

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Magdas Oostenrijk in de regio van Wenen. Verblijf in een hotel vlakbij een pretpark. Geniet tijdens deze Stedentrip|Vakantie in Oostenrijk van een uitstap naar een pretpark gecombineerd met één of meerdere overnachting. Overnacht in hotel Magdas Oostenrijk aan een voordelige prijs.

Magdas Oostenrijk: meer details

Accommodatie: hotel

Ligging: Wenen Wenen Oostenrijk

Sterren: 2.5
Rating: 

Omschrijving: Hotel Magdas ligt in het 2e discrict op slecht 5 minuten van het beroemde reuzenrad in het pretpark Prater. De vintage stijl van het hotel is doorgevoerd in de kamers door gebruik van opgeknapt designmeubilair. Het hotel is het eerste Social business hotel van Oostenrijk. Het hotel wordt beheerd door vluchtelingen onder begeleiding van toerisme professionals. Het hotel heeft een ontspannen karakter en dat is mede dankzij het supervriendelijk personeel. De ontspanning is ook te vinden in de weelderige tuin. De kamers zijn voorzien van Lederhaas toiletartikelen waaronder een biologische douchegel en shampoo. Huur een fiets in het hotel en laat de bezienswaardigheden van Wenen eens link liggen en ontdek het recreatiegebied aan het Donau Insel met zijn leuke barretjes en restaurantjes.

Extra’s: Service met een glimlach

Richtprijs vanaf 245.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Op zoek naar meer goedkope hotels dichtbij een pretpark. Kijk dan zeker en vast verder op onze website.


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!