Maandabonnement bij Mania-K Sports Club

Maandabonnement bij Mania-K Sports Club

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Maandabonnement bij Mania-K Sports Club. Ga voordelig naar een Sport en spel in Roeselare BE aan een scherpe prijs.

Maandabonnement bij Mania-K Sports Club: details

Wat? Maandabonnement bij Mania-K Sports Club in België met [korting] korting. Inclusief individuele coaching van trainer. 3 maanden geldig.

Nu aan slechts 19.50 EUR in plaats van 85.00 EUR

Zin om te trainen met state-of-the-art toestellen in mooie, hippe omgeving? Dan ben je bij Mania-K Sports Club aan het juiste adres! Het kloppend hart van de club is de Milon Cirkel: een bewezen trainingsconcept met 6 cardio-toestellen en 6 spierversterkende toestellen. Het doel: een volledige work-out in amper 35 minuten die maar liefst 30% efficiënter is dan een sessie in een traditionele fitness.

Wat is Milon Cirkel? 

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen die in een cirkel geplaatst worden. Samen met een trainer stel je eenmalig alle toestellen in. Jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren worden vervolgens bewaard op een chipkaart. Door de chipkaart is er geen ruimte meer voor foutief sporten: je zitpositie en gewicht worden altijd automatisch gesynchroniseerd met jouw chipkaart. Je traint 100% veilig!

De Milon geeft het trainingstempo aan. Je traint één minuut en wisselt daarna in 30 seconden tijd om van toestel. Iedereen traint op hetzelfde tempo, ieder op zijn eigen niveau. Als je eenmaal in het cirkelsysteem zit hoef je dus nooit meer te wachten op een toestel dat vrij komt. Als je samen met iemand anders traint, betekent dit dat je samen door de gehele cirkel schuift. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Mania-K Sports Club.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!