Maak GRATIS kans op €5.000

Maak GRATIS kans op €5.000

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Maak GRATIS kans op €5.000. Ga voordelig naar een Uitstapjes in aan een scherpe prijs.

Maak GRATIS kans op €5.000: details

Wat? Win €5000 cash! Bemachtig jouw gratis voucher en maak kans op de Gouden Koffer t.w.v. €5.000 (belastingvrij). De trekking vindt plaats op 1 november 2022.

Nu aan slechts 0.00 EUR in plaats van 5000.00 EUR

De droom van iedereen; een (gouden) koffer vol geld… En laat dat nou net zijn wat wij weggeven! Tripper bestaat in september 5 jaar en daarom gaan wij iemand verblijden met maar liefst €5.000. Heb je al een tijdje een auto op het oog, is jouw kledingkast toe aan vervanging, wil je de wereld ontdekken door middel van een mooie reis of zit je middenin een verbouwing? Het belastingvrije bedrag van €5.000 wordt persoonlijk aan jou overhandigd en is vrij te besteden. 

Doe eenvoudig mee en bemachtig jouw gratis voucher! Op 1 november 2022 vindt de loting plaats en wordt de winnaar bekendgemaakt. Het belastingvrije bedrag wordt persoonlijk aan je overhandigd. Let op! De overhandiging wordt gefilmd.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!