Maak een wereldreis binnen één dag in dierentuin GaiaZOO

Maak een wereldreis binnen één dag in dierentuin GaiaZOO

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Maak een wereldreis binnen één dag in dierentuin GaiaZOO. Ga voordelig naar een Dierentuin in Kerkrade NL aan een scherpe prijs.

Maak een wereldreis binnen één dag in dierentuin GaiaZOO: details

Wat? Reis in één dag over de hele wereld en ontmoet 150 verschillende diersoorten in de Zuid-Limburgse dierentuin GaiaZOO. Tickets nu met 28% korting!

Nu aan slechts 14.50 EUR in plaats van 21.50 EUR

Dierentuin GaiaZOO

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Sta oog in oog met ‘s werelds mooiste dieren en maak een complete wereldreis in één dag! GaiaZOO is in 2018 door de ANWB opnieuw verkozen tot Leukste uitje van Nederland!

Bezoek op de Afrikaanse Savanna de imposante neushoorns, de statige giraffen en natuurlijk de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw. Een bijzondere ervaring wacht in Rainforest waar in het apenbos de doodshoofd- en brulapen zelfs boven je hoofd door de takken klauteren! Nieuw in 2019: 400 flamingo’s, de grootste flamingo kolonie binnen een Europese dierentuin! In Taiga speur je vanaf grote hoogte via het 360° panorama uitkijkterras naar berberapen, lynxen en gieren. Bezoek ook het limburgHUIS! In en rondom limburgHUIS kun je niet alleen bedreigde diersoorten bekijken, maar worden deze ook gekweekt om ze vervolgens te herintroduceren in de vrije natuur. Voor de kids biedt GaiaZOO een waar speel- en klimparadijs met de reusachtige DinoDome: Europa’s grootste indoor dinospeelpark en de spannende touwbruggen en spectaculaire nieuwe speeltorens van de SavannaTour.

GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein!

Bereikbaarheid 

GaiaZOO is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek-/reistijden. De dierentuin beschikt over een eigen parkeerterrein, direct bij de hoofdingang. Parkeertickets hiervoor zijn voor €7,50 te verkrijgen bij de kassa en de automaat op het kassaplein. 

Kijk voor meer informatie op de website van GaiaZOO.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!