Maak een mooie individuele autorondreis door Kroatië en ontdek de Plitvice Meren en Premantura

Maak een mooie individuele autorondreis door Kroatië en ontdek de Plitvice Meren en Premantura

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Maak een mooie individuele autorondreis door Kroatië en ontdek de Plitvice Meren en Premantura. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 159.00 eur in plaats van 159.00 eur. Geniet van deze korting tot 0 % .

Maak een mooie individuele autorondreis door Kroatië en ontdek de Plitvice Meren en Premantura D-deals: details

omschrijving: Kroatië, een top vakantiebestemming! Je reist op eigen gelegenheid naar Kroatië waar je onderweg direct kunt genieten van de adembenemende natuur die je tegenkomt. De 1e stop is in de omgeving van de Plitvicemeren waar je in een Mobile Home verblijft. Bij de 2e stop verblijf in een appartement in Premantura. Rijd langs de kronkelende kustlijn van Istrië en ontdek de verschillende mooie stranden met turquoise wateren, die ideaal zijn om heerlijk in te zwemmen! Ontdek het adembenemende landschap van Kroatië. Optioneel kun je ter plaatse nog extra’s bijboeken, zoals leuke excursies. Let op: voor dit arrangement gelden hoge kinderkortingen. Maximaal 2 kinderen t/m 11 jaar verblijven gratis en maximaal 2 kinderen van 12 t/m 17 jaar verblijven met 75% korting! De 3e en 4e volwassenen verblijven met 50% korting.Let op: deze reis is exclusief vliegtickets!

Nu voor slechts 159.00 EUR ipv 159.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!