Luxe rondvaart van 1 uur over de grachten van Amsterdam

Luxe rondvaart van 1 uur over de grachten van Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Luxe rondvaart van 1 uur over de grachten van Amsterdam. Ga voordelig naar een Rondvaart in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Luxe rondvaart van 1 uur over de grachten van Amsterdam: details

Wat? Stap aan boord en vaar in unieke, elektrische boten door de Amsterdamse grachten. Met volledig open boten geniet je optimaal van alle bezienswaardigheden!

Nu aan slechts 9.99 EUR in plaats van 16.00 EUR

Luxe rondvaart Amsterdam 

Stap aan boord van de luxe rondvaart uitgevoerd door Flagship Amsterdam en vaar door de Amsterdamse grachten op unieke, elektrische boten. Met de volledig open boten geniet je optimaal van al het moois wat de historische stad te bieden heeft. In ongeveer een uur vaar je door de Jordaan, een buurt die bekend staat om zijn beroemde prinsengracht richting de meest romantische Magere Brug, de Amstel, de 7 bruggetjes, de indrukwekkende Gouden bocht en de 9 straatjes terug naar het Anne Frank huis, wat tevens ook de opstapplaats is voor deze rondvaart. Onderweg vertelt de Engelstalige schipper alles over leuke bars, restaurants, verborgen pareltjes in Amsterdam, beroemde zeehelden, buurtbewoners zoals Rembrandt van Rijn en hoe Nederlanders de zeeën regeerden in de Gouden Eeuw. Ervaar Amsterdam als nooit te voren! Mocht het weer een beetje tegenzitten dan zorgen de speciale transparante kappen ervoor dat je alsnog kan genieten van de prachtige stad.

Bereikbaarheid 

De vertrek locatie vanaf de Prinsengracht is goed bereikbaar! Kom je met de auto, dan kun je het beste niet parkeren bij de Prinsengracht. Parkeren aan de grachten is erg prijzig! In de buurt zijn verschillende parkeergarages te vinden. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Amsterdam centraal is het goed te lopen. De opstapplaats ligt midden in het centrum, vlak naast het Anne Frank Huis. Deze rondvaart is dus leuk te combineren met alle mogelijkheden in Amsterdam!

Kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Boat Experience

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!