Linneaushof Amsterdam grootste speeltuin Nederland

Linneaushof Amsterdam grootste speeltuin Nederland

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Linneaushof Amsterdam speeltuin voor een dagje sport en spel. De grootste speelplek van Nederland. Op de 350 attracties en speeltoestellen kunnen de kinderen zich helemaal uitleven.

Linneaushof Amsterdam dagje uit

Dè ideale plek om een dagje te ontspannen met je kinderen is in het grootste speelpark van Europa, Linneaushof. Een dagje uit kan onder andere met het gezin, de familie of zelfs met de klas. Wat denk je bijvoorbeeld van een verjaardagsfeestje in Europa’s grootste speeltuin. Alles is mogelijk. De speelzones zijn ook onderverdeeld per leeftijdscategorie. Je kan dus perfect met zowel kinderen van de onderbouw als de bovenbouw op uitstap. Kortom ontdek de veilige speelomgeving met zelfs educatieve speelzones.

Voor schoolreizen zijn er interessante kortingen. Ontdek ze hier.

Linneaushof attracties

Deze supergrote speeltuin bestaat reeds meer dan 50 jaar. Toch zijn ze ook mee geëvolueerd met de laatste nieuwe trends. De basis blijft wel dat kinderen hun energie en fantasie kunnen en moeten gebruiken voor een actief dagje ontspanning.

Buitenspeeltuin Linneaushof

In de speeltuin van Linneaushof zal je geen achtbanen of elektronische speeltoestellen vinden. Tussen de 350 attracties vind je onder andere:

  • hindernissenparcours
  • hobbelfietsen
  • skydive
  • kruipspin
  • loopings
  • kartbaan
  • glijbanen
  • zandbakken

Er is namelijk zoveel mogelijk. Neem gerust een kijkje op de website voor het volledige overzicht.

Indoor

Valt het weer wat tegen? Dat hoeft geen reden te zijn om geen bezoek te brengen aan Europa’s grootste speeltuin. Je beleeft er immers uren speelplezier met bijvoorbeeld de minicars, luchtskelters, lachspiegels, de schaduwkamer, speelstraat en het speelkasteel.

Waterspeeltuin

Van mei tot en met september kan je bij warm weer spelen in de ‘Oase’. In deze waterspeeltuin kan je onder andere attracties vinden zoals een waterglijbaan, waterspeelput en waterbrug en watertuimelbakjes. Kortom plezier verzekerd!

Linneaushof entreeprijzen

Vanaf 28 maart kan je weer terecht in Europa’s grootste speeltuin. Koop zeker tijdig je entreetickets aan goedkope prijs.

Op de website kan je daarom voordelige tickets boeken. Neem zeker een kijkje want vaak kan je aan voordelige prijzen boeken.

Er zijn momenteel geen aanbiedingen.

Linneaushof adres

Waar ligt Linneaushof, Europa’s grootste speeltuin?

  • Glipperweg 4C, 2104 AK Heemstede (grens Bennebroek) Nederland

Linneaushof overnachten

Combineer je uitstap naar de grootste speeltuin van Europa bijvoorbeeld met een overnachting. In de directe omgeving zijn immers verschillende mogelijkheden.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!