Lentecruise met bezoek aan 'Tulip Experience'

Lentecruise met bezoek aan 'Tulip Experience'

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Lentecruise met bezoek aan ‘Tulip Experience’. Ga voordelig naar een Rondvaart in aan een scherpe prijs.

Lentecruise met bezoek aan ‘Tulip Experience’: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. De voucher is geldig in de periode van 23 maart 2023 t/m 14 mei 2023. Gratis t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 25.50 EUR in plaats van 39.50 EUR

Vanuit de nationale ‘bollenhoofdstad’ Lisse geniet je zo’n 1,5 uur van een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen. 
De prachtige vergezichten, het kabbelende water, de historische molens en de natuur doen ieders “groene hart” sneller slaan.
De Kagerplassen kenmerkt zich door zijn ondiepe plassen en eilanden. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde en gerestaureerde poldermolens. De Kagerplassen vormen een uniek watersportgebied en vormen een waar eldorado voor liefhebbers van zeilen, roeien, kanoën, en met vorst schaatsen en ijszeilen. ’s Zomers varen talloze zeilboten en bootjes op de plassen, Hollandser kan het niet. De Lentecruises vinden plaats tijdens de periode dat de Keukenhof geopend is, met meerdere afvaarten per dag.

Tulip Experience Amsterdam is dé onmisbare belevenis tijdens een bezoek aan de Bollenstreek! Je wordt meegenomen op een dynamische ontdekkingstocht door de geschiedenis, het kwekersproces en de magie van de tulp. Het verhaal achter hét Nederlandse icoon wordt levendig verteld vanuit het oogpunt van de bollenkweker. Tulip Experience Amsterdam bestaat uit een levendig museumgedeelte en buiten kan je genieten van de showtuin waar 1 miljoen tulpen (waaronder 500 soorten uit eigen kwekerij!) geplant staan. Bij het bezoek aan Tulip Experience Amsterdam ontvang je een handige plattegrond en een bosje tulpen.

Let op: een bezoek aan Tulip Experience Amsterdam is op eigen gelegenheid en met eigen vervoer. Het schip stopt niet bij Tulip Experience Amsterdam want deze is gevestigd in Noordwijkerhout, op 10 minuten rijden van de boot.

Bereikbaarheid

  • Raadpleeg Google Maps voor de exacte route naar de opstapplaats Lente Cruise
  • Raadpleeg Google Maps voor de exacte route naar ‘Tulip Experience Amsterdam’

Kijk voor meer informatie op de website van Rederij van Hulst. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!