Lentecruise in Lisse en omgeving

Lentecruise in Lisse en omgeving

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Lentecruise in Lisse en omgeving. Ga voordelig naar een Rondvaart in Lisse NL aan een scherpe prijs.

Lentecruise in Lisse en omgeving: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. 1,5 uur durende rondvaart. De voucher is geldig in de periode van 23 maart 2023 t/m 14 mei 2023. Gratis t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 16.50 EUR in plaats van 27.50 EUR

Vanuit de nationale ‘bollenhoofdstad’ Lisse geniet je zo’n 1,5 uur van een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen. 
De prachtige vergezichten, het kabbelende water, de historische molens en de natuur doen ieders “groene hart” sneller slaan.
De Kagerplassen kenmerkt zich door zijn ondiepe plassen en eilanden. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde en gerestaureerde poldermolens. De Kagerplassen vormen een uniek watersportgebied en vormen een waar eldorado voor liefhebbers van zeilen, roeien, kanoën, en met vorst schaatsen en ijszeilen. ’s Zomers varen talloze zeilboten en bootjes op de plassen, Hollandser kan het niet. De Lentecruises vinden plaats tijdens de periode dat de Keukenhof geopend is, met meerdere afvaarten per dag.

Kijk voor meer informatie op de website van Rederij van Hulst. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!