Leer alles over onze hoofdstad bij het Amsterdam Museum!

Leer alles over onze hoofdstad bij het Amsterdam Museum!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Leer alles over onze hoofdstad bij het Amsterdam Museum!. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Leer alles over onze hoofdstad bij het Amsterdam Museum!: details

Wat? Leer alles over onze hoofdstad bij het Amsterdam Museum. Geniet van leuke tentoonstellingen. Leuk uitje voor jong en oud! Tickets voor maar 7,50

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 15.00 EUR

Amsterdam Museum 

Ga terug in de tijd bij het Amsterdam Museum! De leuke en wisselende tentoonstellingen nemen je mee op reis door de geschiedenis van Amsterdam. Dit stadsmuseum vertelt het verhaal over de stad Amsterdam. Over toen, nu en straks. 

Het Amsterdam Museum bestaat officieel al sinds 1962, toen het in de Waag begon als dependance van het Stedelijk Museum. Het stadsmuseum ligt tussen de Kalverstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal. De geschiedenis van deze plek gaat terug tot de middeleeuwen, toen hier het Sint-Luciënklooster gevestigd was: een vrouwenklooster met een eigen bierbrouwerij en veestapel. De stal stond ongeveer op de plek waar nu het museumcafé is.

Bereikbaarheid

Het Amsterdam Museum is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en de reguliere vertrektijden.

Kijk voor meer informatie op de website van het Amsterdam Museum.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!