Leer alles over energie en de mijnhistorie bij ENERGETICON

Leer alles over energie en de mijnhistorie bij ENERGETICON

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Leer alles over energie en de mijnhistorie bij ENERGETICON. Ga voordelig naar een Museum in Alsdorf DE aan een scherpe prijs.

Leer alles over energie en de mijnhistorie bij ENERGETICON: details

Wat? Entreeticket voor het energiemuseum ENERGETICON | Geldig t/m 30 juni 2020 | De vouchers zijn direct beschikbaar en mobiel scanbaar

Nu aan slechts 4.00 EUR in plaats van 8.00 EUR

Het energiemuseum ENERGETICON

Beleef en begrijp energie met een bezoek aan het energiemuseum ENERGETICON. Door middel van experimenteren, aanraken en deelnemen leer jij alles over de geschiedenis en toekomst van energie. Een geweldige ervaring voor zowel jong als oud.

Door te experimenteren met stroom, lichte, warmte en kou leer je alles over de energie. Je wordt mee op reis genomen van het begin van fossiele brandstoffen, tot in de toekomst waar hernieuwbare energie de standaard is. Beleef een geweldig dagje uit met het hele gezin!

Bereikbaarheid

Het museum ENERGETICON is gelegen in Duitsland, net over de grens nabij Kerkrade. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van ENERGETICON.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!