Laat je betoveren tijdens Wintertraum in Phantasialand

Laat je betoveren tijdens Wintertraum in Phantasialand

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Laat je betoveren tijdens Wintertraum in Phantasialand. Ga voordelig naar een Pretparken in Brühl aan een scherpe prijs.

Laat je betoveren tijdens Wintertraum in Phantasialand: details

Wat? Wil jij met korting een mooie winterdag beleven? Koop nu voordelig je Phantasialand Wintertraum tickets en kom genieten!

Nu aan slechts 35.00 EUR in plaats van 47.50 EUR

Phantasialand Wintertraum: het beste winter-event van Duitsland!

Een magische winterwereld, topattracties, spectaculaire shows, winterse lekkernijen en elke dag vuurwerk: in de winter verenigt Phantasialand winterse hoogtepunten tot een winter-event van wereldklasse: Phantasialand Wintertraum. Kom ook, en creëer herinneringen die je altijd bijblijven!

Ervaar de schaatsbaan, een veelvoud aan winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden en natuurlijk de spannende attracties en de spectaculaire shows. Heel Phantasialand is prachtig gedecoreerd en verlicht met duizenden lampjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken!

Voor de allerkleinsten zijn er veel kinderattracties, natuurlijk zijn er ook meer dan genoeg attracties geschikt voor het hele gezin en uiteraard is er een uitgebreide selectie aan thrillrides; speciaal voor de echte waaghalzen.

Ontdek de mysterieuze themawereld Klugheim, waar je je tussen de vulkanische rotsen in de Middeleeuwen waant. Hier beleef je niet alleen TARON, de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld, maar vind je ook ´s werelds snelste familie-boomerang-achtbaan RAIK. Ook in de winter ervaar je deze spectaculaire achtbanen, want zij blijven zelfs geopend bij temperaturen tot -10°C!

Dan is er Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld – te vinden in het Mexiaanse themagebied – die deze winter ook gewoon geopend is! In Deep in Africa stap je samen in de spectaculaire hangende achtbaan Black Mamba, of ga met de hele familie in Maus au Chocolat en bepaal wie de beste muizenjager van Berlin is!

Ook de spectaculaire wintershows zullen jong en oud verrassen! Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas; het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter van jullie perfecte winterdag in Phantasialand zal een groots vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het nostalgische Berlin.

Al dat avontuur maakt hongerig! Tussen het bezoeken van attracties en shows door, biedt Wintertraum voldoende mogelijkheid om te genieten van winterse kostelijkheden, zowel bij de kraampjes in het park als in de diverse hoogwaardige restaurants die je in Phantasiaaland zal ontdekken. Het kerstmarkt-gevoel in stijl, met een heerlijke glühwein! Wat kies jij: wit of rood?

Toegankelijkheid

Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter zijn niet alle attracties toegankelijk. Het grootste gedeelte van het park is probleemloos te bereiken en er zijn ook minder validen toiletten aanwezig. Wanneer je hulp nodig hebt kan je altijd een van de medewerkers aanspreken. (Hulp)honden zijn toegestaan in het park. Voor uitgebreide informatie over toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking kan je op deze pagina terecht. 

Bereikbaarheid 

Phantasialand ligt net over de grens in Duitsland, in Brühl bij Keulen. Het park is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. De kosten voor het parkeren bedragen €5 per auto. Kom je met het openbaar vervoer? Phantasialand is door de gunstige aansluiting gemakkelijk met de trein te bereiken. Neem één van de Phantasialand-shuttlebussen bij de KVB-halte van lijn 18 ‘Brühl-Mitte’ of bij het station ‘Brühl Hauptbahnhof’. Een ticket voor de heen- en terugreis met de shuttle bedraagt €3 per persoon.  

Kijk voor meer informatie op de website van Phantasialand.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!