Laat je betoveren in de magische familiemusical Doornroosje

Laat je betoveren in de magische familiemusical Doornroosje

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Laat je betoveren in de magische familiemusical Doornroosje. Ga voordelig naar een Kindertheater in Hilversum NL aan een scherpe prijs.

Laat je betoveren in de magische familiemusical Doornroosje: details

Wat? Één van de meest geliefde, klassieke sprookje ‘Doornroosje’ is nu live te bewonderen in theater Gooiland in Hilversum! Bij Tripper tickets met korting!

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 21.25 EUR

Van Hoorne Entertainment presenteert
 Doornroosje De Musical 

Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, die jaarlijks bezocht worden door meer dan 100.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw leven in. Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders. In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken. Ook zij keren natuurlijk terug in deze sprookjesvoorstelling voor de dagelijkse portie lachen, gieren, brullen!

Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor! Doornroosje De Musical is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie!

Het verhaal

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?  

Kom verkleed!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

Keuze uit de volgende data: 

 • 29 september 2019 – 11:00
 • 29 september 2019 – 13:30
 • 16 november 2019 – 11:00
 • 16 november 2019 – 13:30
 • 16 november 2019 – 16:00
 • 25 december 2019 – 11:00
 • 25 december 2019 – 13:30
 • 25 december 2019 – 16:00
 • 20 juni 2020 – 11:00
 • 20 juni 2020 – 13:30
 • 20 juni 2020 – 16:00
 • 21 juni 2020 – 11:00
 • 21 juni 2020 – 13:30
 • 21 juni 2020 – 16:00

Bereikbaarheid

Theater Gooiland in Hilversum, waar de voorstelling plaatsvindt, is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Als je met de auto reist, kun je betaald parkeren in Parkeergarage Gooiland of Parkeergarage Hilvertshof. Reis je met het openbaar vervoer? Station Hilversum Centraal ligt op loopafstand van het theater. Kijk op 9292 voor de actuele reistijden vanaf jouw vertrekpunt. 

Kijk voor meer informatie op de website van Van Hoorne Entertainment.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Kindertheater voor een Kindertheater. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!