Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard!. Ga voordelig naar een Themapark in Groot-Ammers NL aan een scherpe prijs.

Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard!: details

Wat? Profiteer van korting op een entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard. Leer over het leven op de boerderij en ga samen met Fien & Teun op avontuur!

Nu aan slechts 6.00 EUR in plaats van 13.00 EUR

Kom bij Avonturenboerderij Molenwaard samen met Fien & Teun de leukste avonturen beleven. Avonturenboerderij Molenwaard is niet alleen onwijs gezellig, tijdens een bezoekje aan deze boerderij kan je ook nog eens een hele hoop leren! Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat ‘spelen is ontdekken’ centraal. Dit wordt waargemaakt voor de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas of een ponyritje maken, je kan er een hoop beleven en ontdekken! 

Lammetjes
In de maanden februari en maart is het thema bij Avonturenboerderij Molenwaard ‘Lammetjes’. Kom kijken bij de pasgeboren lammetjes. Zie ze dartelen in de wei, melk drinken bij hun moeder en druk spelen met elkaar. Naast lammetjes zijn er ook jonge kalfjes, jonge veulens en biggetjes. 

Kijk voor meer informatie over openingstijden en alle activiteiten op de website van Avonturenboerderij Molenwaard. 

Bezoekersinformatie

Avonturenboerderij Molenwaard is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Toets als adres ‘Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers’ in op je navigatiesysteem. Het is mogelijk op betaald te parkeren naast de boerderij, je kan een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €5,-. Reis je met het openbaar vervoer? Plan je reis op 9292.nl.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!