Kom griezelen tijdens Halloween bij Attractiepark de Waarbeek!

Kom griezelen tijdens Halloween bij Attractiepark de Waarbeek!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Kom griezelen tijdens Halloween bij Attractiepark de Waarbeek!. Ga voordelig naar een Pretparken in Hengelo aan een scherpe prijs.

Kom griezelen tijdens Halloween bij Attractiepark de Waarbeek!: details

Wat? Koop nu voordelig tickets voor Attractiepark de Waarbeek en leef je een hele dag uit! Bestel nu en ontvang direct je tickets.

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 12.50 EUR

Kom in oktober griezelen bij Attractiepark de Waarbeek!

Op alle zaterdagen in oktober en woensdag 23 oktober kun je naast alle leuke attracties genieten van het spannende Halloween evenement! Tijdens deze dagen is het park betoverd. Zo lopen er meer dan 20 gezellige griezels, die je zomaar tegen het lijf zou kunnen lopen.

Ook kun je een bezoekje wagen aan het “Happy Halloween House” tussen 10:00 – 17:00 uur. Dit vrolijke griezeldoolhof is geschikt voor alle leeftijden. Tevens zijn er speciale snufjes verkrijgbaar bij de souvenirwinkel waarmee je de griezels op afstand kunt houden! Na 17:30 uur wordt dit spookhuis omgetoverd tot “Nightmares with Pelle” (adviesleeftijd 12+) Durf jij net als Postbode Pelle een tocht te maken door dit duistere labyrint?

Verder kun je de gehele dag in een spannende Halloween setting op de foto met verschillende griezels. Zo kun je altijd bewijzen dat jij stoer genoeg was!

Speciaal voor de gelegenheid wordt onze Rodelbaan omgetoverd tot de “Griezelbaan”. Door de speciale effecten en verschillende griezels zal een ritje in de Rodelbaan nooit meer hetzelfde zijn! Durf jij het aan? 

In het nieuwe Waarbeek Theater kun meedoen met een heuse “Griezelbingo” of genieten van de Halloweenshow “Kabouter Moespot en de vriendelijke klopgeest”. Tijdens deze voorstelling gaat Kabouter Moespot samen met Postbode Pelle op zoek naar een bijzondere bezoeker die wel erg vreemde dingen laat gebeuren in het theater. Help jij Kabouter Moespot en Pelle mee op deze spannende zoektocht?

Bezoekerinformatie 

Attractiepark de Waarbeek is met zowel de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Nabij het park kun je parkeren voor €3,95 per auto. Het park is toegankelijk voor mindervaliden. Huisdieren zijn toegestaan mits ze aangelijnd zijn. 

Kijk voor meer informatie op de website van de Waarbeek

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!