Keuze uit 2 Escape Rooms bij Otterlo Events

Keuze uit 2 Escape Rooms bij Otterlo Events

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Keuze uit 2 Escape Rooms bij Otterlo Events. Ga voordelig naar een Escaperoom in Otterlo NL aan een scherpe prijs.

Keuze uit 2 Escape Rooms bij Otterlo Events: details

Wat? Keuze uit 2 Escape Rooms bij Otterlo Events met [korting] korting. Geldig t/m 27 maart 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 40.00 EUR in plaats van 120.00 EUR

Een Escape Room is een perfecte optie voor een leuk en spannend teamuitje, waar gewerkt kan worden aan teambuilding. Maar ook super leuk met een groep vrienden of familie! Nergens in Nederland is de Escape Room zo uniek als bij Otterlo Events.

Escape Room Dakar

In de Escape Room Dakar ontsnappen deelnemers niet zomaar uit een kamer, maar speelt er nog veel meer mee. Je bent een deelnemer in de wereldberoemde en loodzware Dakar Rally. Het is een indrukwekkend avontuur en het gaat voortvarend. Er hoeft echter maar één foutje gemaakt te worden. Een kleine verslapping in de concentratie, net die rots over het hoofd zien en… Bam, het gaat mis. Je crasht en ligt volledig op z’n kant. Je zit muurvast en er is geen ontsnapping mogelijk. Of misschien toch wel? Misschien biedt een grot uitkomst?

Het is aan jou en je team om je uit deze situatie te redden. Door een serie van puzzels en spellen op te lossen moeten jullie de nodige codes kraken. Teamwork, helderheid van geest en gezond verstand zijn van essentieel belang om je uit de gigantische grot te redden en het daglicht weer te zien.

De Escape Room Dakar biedt niet alleen een originele invalshoek op het bekende groepsspel. Dankzij de unieke inrichting van Otterlo Events weet deze Escape Room het Dakar-gevoel echt over te brengen. Er wordt zelfs gebruik gemaakt van een echte rallywagen. 

Kijk hier voor meer informatie. 

Escape Room het uur van de wolf

Escaperoom uur van de wolf, time is ticking… Over een uur starten ze met het kappen van een mooi groot stuk bos op de Veluwe. Een projectontwikkelaar wil hier een industrieterrein maken. Maar er zijn vermoedens dat de wolf zich heeft gevestigd in dat stuk bos. Dit zou betekenen dat het bos beschermd is en dat er niet gebouwd mag worden. Jouw team van hulpboswachters is ingeschakeld om binnen het uur de wolf te traceren. Tonen jullie aan dat de wolf zich gevestigd heeft in dit stuk bos, dan wordt er niet gebouwd. Werk goed samen, vind de oplossing en zorg dat je op tijd bent… Voordat de kettingzagen worden aangeslingerd. Het uur van de wolf is te spelen met 6 volwassenen of 8 kinderen. Escape Room het uur van de wolf is een mobiele escape room.

Kijk hier voor meer informatie. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Escaperoom voor een Escaperoom. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!