Kerstwandeling met alpaca's + warme drank bij Alpaca Boerderij Maasvallei

Kerstwandeling met alpaca's + warme drank bij Alpaca Boerderij Maasvallei

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Kerstwandeling met alpaca’s + warme drank bij Alpaca Boerderij Maasvallei. Ga voordelig naar een Dierentuin in Steinerbos NL aan een scherpe prijs.

Kerstwandeling met alpaca’s + warme drank bij Alpaca Boerderij Maasvallei: details

Wat? Maak een onvergetelijke kerstwandeling met alpaca’s bij Alpaca Boerderij Maasvallei met [korting] korting. Inclusief warme drank. Geldig tijdens de feestdagen.

Nu aan slechts 14.95 EUR in plaats van 22.00 EUR

Ben je op zoek naar een origineel kerstcadeau, teamuitje of activiteit? Dan is deze kerstwandeling met alpaca’s iets voor jou! Tijdens de kerstwandeling flaneer je met de ‘kerstselectie’ van de dieren van Alpaca Boerderij Maasvallei. Alpaca, ezel, geitje, ze wandelen allemaal met je mee! Sta er niet vreemd van te kijken als je iemand van dit bonte gezelschap uitgedost ziet in kerstsfeer…!Na afloop van deze bijna een uur durende wandeling kun je bij Brasserie Steinerbos een lekkere kop warme chocomel afhalen of genieten van een glühwein. Kom jij ook? Of je een kersttrui mag aantrekken? Natuurlijk mag je dat! Graag zelfs!

De dieren van Alpaca Boerderij Maasvallei

Op de boerderij lopen tot nog toe zo’n 8 alpaca’s. Dean, Duc, Daaf, Diggy, Daantje, Dunja, Skippy en Ozzy. En twee unieke ezels, Mellow en Diego. De alpaca’s zijn Huacaya’s en Suri’s. En de ezels zijn Poitou ezels. Dit ezel ras is een van de oudste en meest zeldzame ezelrassen die nu nog bestaan. Ze zijn uitermate geschikt voor de zorg. Deze dieren zijn enorm sociaal met een hoog knuffelgehalte. Ook worden de gevoelens en emoties van cliënten door deze ezels gespiegeld.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Alpaca Boerderij Maasvallei.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!