Julianatoren Apeldoorn

Julianatoren Apeldoorn

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Julianatoren Apeldoorn is een pretpark genoemd naar prinses Juliana. De eerste steen van de uitkijktoren op het park is namelijk gelegd rond de geboorte van Prinses Juliana. Er zijn dan ook ruim 60 attracties in dit familiepark. De meest zijn geschikt voor kleinere kinderen, bijvoorbeeld van 2 tot 12 jaar. Je kan er samen met de mascottes Jul en Julia de muis samen dansen, swingen en uit de bol gaan. Ga zeker ook eens kijken naar één van de vele shows. En gedurende gans het seizoen zijn er ook regelmatig evenementen. Kortom een bezoek aan Julianatoren is zeker de moeite waard!

Julianatoren Apeldoorn

Voor jongere kinderen is het familiepretpark Julianatoren een feest. Je beleeft een dag met de perfecte combinatie van shows, attracties en speeltoestellen. Er is voor elk wat wils, een achtbaan, een reuzenrad, een draaimolen en nog zoveel meer. Daarnaast kan je genieten van de vele kindershows. Zo treden Jul en Julie de muizen dagelijks op. Bovendien heb je achteraan het park nog een grote speeltuin. Kortom bij Julianatoren Apeldoorn beleef je dus een dagje familieplezier om nooit te vergeten!

Jul en Julia in de Julianatoren
Volg Jul en Julia bij de Julianatoren. Vermaak je met de tv-serie, kleur de mooiste kleurplaten, en kijk de leukste video’s!

Julianatoren Apeldoorn: adres

Het park is gelegen op het volgende adres:

Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Nederland

Het pretpark is bovendien goed bereikbaar met de auto en de trein.

Julianatoren Apeldoorn: tickets en prijzen

Klik hier voor het kopen van online tickets. Vaak is er nog een mooie kortingen waar je kan van genieten. Ontdek het snel!

Toegangsprijzen Julianatoren
Bekijk hier alle toegangsprijzen van de Julianatoren. Van bijvoorbeeld losse tickets tot meerjarige persoonsabonnementen.

Adres en route Julianatoren
Vind hier alle praktische informatie voor een bezoekje aan de Julianatoren.

Vriendjes en vriendinnetjes toegangskaart Julianatoren
Je kan met korting toegangskaartjes bovendien voor vriendjes en vriendinnetjes bestellen.

Meerjarig gezinsabonnement Julianatoren
Met het hele gezin heb je een seizoen lang toegang tot de Julianatoren. Het seizoen loopt van media april tot eind november. Maximaal 4 grootouders genieten een seizoen lang van gratis toegang tot de Julianatoren, mits zij vermeld staan met een pasfoto op het gezinsabonnement. Ook heb je gratis toegang bij alle fantastische shows en grote evenementen in de Julianatoren. En alsof dat nog niet genoeg is kun je ook nog eens gratis of met korting naar diverse dieren- en pretparken.


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!