Jeu de Boules bij Dolle Boules in Zoetermeer

Jeu de Boules bij Dolle Boules in Zoetermeer

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Jeu de Boules bij Dolle Boules in Zoetermeer. Ga voordelig naar een Sport en spel in Zoetermeer NL aan een scherpe prijs.

Jeu de Boules bij Dolle Boules in Zoetermeer: details

Wat? 1 uur Jeu de Boules bij Dolle Boules in Zoetermeer met [korting] korting. Inclusief bitterballen. Geldig t/m 31 december 2021.

Nu aan slechts 19.50 EUR in plaats van 32.00 EUR

SilverDome presenteert een hippe pop-up Jeu de Boules locatie genaamd Dolle Boules! Dolle Boules staat garant voor een middag/avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een sportief jasje. Ze beschikken over maar liefst vier indoor jeu de boules banen. Geniet tijdens 1 uur jeu de boulen van heerlijke bitterballen. Op de bovenbaan waan je je in een winterse gezelligheid met kerstbomen, uitzicht op de ijsbaan, voldoende heaters, maar vooral een dolle boel! Speel na de boules nog een gezellig, gratis XL spel. 

Bereikbaarheid

Dolle Boules beschikt over 700 parkeerplekken voor de deur. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van SilverDome

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!