Interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman & Buurman

Interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman & Buurman

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman & Buurman. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Oirschot NL aan een scherpe prijs.

Interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman & Buurman: details

Wat? Bezoek de interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman en Buurman in Oirschot met korting.

Nu aan slechts 3.00 EUR in plaats van 6.00 EUR

De interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman en Buurman staat tot en met 26 juli 2019 in Oirschot! Met daarin originele poppen, decors, diorama’s, filmpjes en foto’s. Kinderen kunnen er naar hartenlust bouwen, spelen en knutselen. Kortom “word er timmerman, metselaar of klusjesman”! Het maken van een eigen Buurman en Buurman stopmotion filmpje behoort ook tot de mogelijkheden. Een interactieve tentoonstelling voor jong en ouder. De expositie is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor volwassenen is het een feest der herkenning. De tentoonstelling komt mede tot stand door de samenwerking met producent Mark van Ierssel. 

Buurman & Buurman

Ruim 40 jaar bestaat de onweerstaanbare poppenserie Buurman en Buurman al. De twee klussende buurmannen beleven in en om het huis allerlei avonturen. Hun kreet “A je to” is Tsjechisch voor: “En dat is het” of “voor mekaar”. De serie komt van origine dan ook uit Tsjechië. De oorspronkelijke titel is “Pat Mat”.

Voor deze tentoonstelling zal De Enck diverse samenwerkingen aan gaan met lokale ondernemers, hierbij valt o.a. te denken aan diverse spaar- en winacties met lokale winkeliers. Maar ook de inzet van vrijwilligers afkomstig uit diverse ouderen organisaties die zich in zullen zetten als “klusjesman” of de kinderen behulpzaam zullen zijn bij de verschillende interactieve onderdelen van de tentoonstelling.

Bereikbaarheid

Het Sociaal Cultureel Centrum De Enck is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Sociaal Cultureel Centrum De Enck.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!