Huur een Vespa scooter voor 8 uur bij Vespa Limburg

Huur een Vespa scooter voor 8 uur bij Vespa Limburg

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Huur een Vespa scooter voor 8 uur bij Vespa Limburg. Ga voordelig naar een Sport en spel in Hasselt BE aan een scherpe prijs.

Huur een Vespa scooter voor 8 uur bij Vespa Limburg: details

Wat? Vespa scooter huren voor 8 uur bij VespaRent events in Limburg met [korting] korting. Geldig t/m 30 september 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 39.00 EUR in plaats van 75.00 EUR

Wil je Limburg op een andere, unieke manier ontdekken? Huur dan voor 8 uur een Vespa bij Vespa Limburg. Door de tal van kleine landweggetjes en grote variatie in landschap leent Limburg zich perfect om te ontdekken op de Vespa. Je hebt de keuze uit meer dan 10 verschillende routes door heel Limburg. Verken de bloesems, ontdek het mijnlandschap van Genk, tour door de maasvlaai of ontdek 1 van de vele andere bezienswaardigheden. 

VespaRent events biedt goed weer garantie. Zij staan erop dat je niet met slecht weer op pad hoeft. Je rijdt steeds op de nieuwste modellen, namelijk de 50cc primera Vespa’s. Je dient in het bezit te zijn van een brommer of autorijbewijs. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!