Het grootste speelplein van NL bij Jeugdvakantieland in Rotterdam

Het grootste speelplein van NL bij Jeugdvakantieland in Rotterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Het grootste speelplein van NL bij Jeugdvakantieland in Rotterdam. Ga voordelig naar een Sport en spel in Rotterdam aan een scherpe prijs.

Het grootste speelplein van NL bij Jeugdvakantieland in Rotterdam: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig van 10 t/m 21 augustus 2020. Direct beschikbaar. Rotterdam Ahoy.

Nu aan slechts 6.50 EUR in plaats van 8.00 EUR

Bezoek de 62e editie van Jeugdvakantieland! Van 3 t/m 28 augustus 2020 is Rotterdam Ahoy omgetoverd tot een groot speelparadijs. Het perfecte uitje voor kinderen tussen de 2 en de 13 jaar oud. Kom gezellig een dagje langs en neem je ouders, opa’s en oma’s en vriendjes mee. Je kunt tekenen, schilderen, knutselen, schminken. Ook zijn er allerlei spelelementen met water, clowns, wagentjes om in te rijden en het grootse springkussen van Europa. Kom jij ook? Tip: neem je zwembroek mee om te genieten van de waterattracties!

Hét maatschappelijke evenement voor kinderen 

Jeugdvakantieland heeft een maatschappelijk karakter en maakt het mogelijk om mede voor kinderen, die door welke reden dan ook niet kunnen genieten van een welverdiende vakantie, heerlijk te kunnen spelen in de zomervakantie. 

Bereikbaarheid

Rotterdam Ahoy is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Kom je met de auto? Rotterdam Ahoy beschikt over een ruime parkeerplaats. Reis je met het openbaar vervoer? Vanaf bus- en metrostation Zuidplein is het 5 minuten lopen naar Ahoy. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!