Havenrondvaart Amsterdam, inclusief high tea

Havenrondvaart Amsterdam, inclusief high tea

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Havenrondvaart Amsterdam, inclusief high tea. Ga voordelig naar een Rondvaart in Amsterdam Noord NL aan een scherpe prijs.

Havenrondvaart Amsterdam, inclusief high tea: details

Wat? 2 uur durende Havenrondvaart van Amsterdam Boat Cruises, inclusief high tea met [korting] korting. Geldig t/m 31 oktober 2022. Gratis t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 40.00 EUR in plaats van 65.00 EUR

De Amstelcruise van Amsterdam Boat Cruises duurt inclusief in- en uitschepen 4 uur.

Luxe high tea bestaande uit:

  • Broodje met dipje en kruidenboter
  • Belegd mini bolletje
  • Stukje gevulde wrap
  • Gazpacho (heerlijke koude soep)
  • Div. zoetigheden
  • Vers fruit
  • Huisgemaakte ragout
  • Ronde bitterballen
  • 2 kopjes thee (div. smaken)

De Amstel Cruise begint vanaf de voormalige NDSM werf in Amsterdam Noord. Ooit was het de grootste scheepswerf ter wereld, maar in de jaren ’80 ging de ‘Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij’ failliet. Vandaag de dag waan je je hier in Brooklyn of Berlijn, want de rommelige werf met zijn roestige loodsen en weerbarstige beton is inmiddels the placet to be. Het hele jaar door vinden hier festivals plaats en bij de coolste horeca spots kun je genieten van het geweldige uitzicht over het water en de stad.

De Amstel Cruise vertrekt richting het Centraal station, over het IJ en vervolgens o.a. langs het futuristische gebouw waar science museum NEMO gevestigd is, het VOC schip ‘Amsterdam’ en het scheepvaartmuseum. Zij varen de route die, vandaag te dag, nog steeds gebruikt wordt voor beroepsvaart om dwars door het centrum te varen. Daarom zijn alle bruggen op de route historische beweegbare bruggen.

Via de Nieuwe Herengracht passeer je de Plantagebuurt. Je ziet onder andere de Hortus en de historische dierentuin Artis. Nadat je de wereldberoemde Hermitage bent gepasseerd draait het schip linksaf de Amstel op. Op dit relatief korte stuk zie je de meest iconische bouwwerken van de stad zoals de Stopera en de Blauwbrug. Nadat de iconische Magere brug is opengegaan zie je nog de Amstelsluizen, Koninklijk theater Carré en het beroemde Amstel Hotel.

Je laat het centrum langzaam achter je en vaart richting stadsdeel Overamstel. Hier ga je de Weespertrekvaart op. Langs Betondorp en de Bijlmer kom je op het riviertje de Gaasp. Bij Driemond draai je het Amsterdam Rijnkanaal op. Dit gegraven kanaal is één van de belangrijkste waterwegen van Nederland. Het is cruciaal voor het scheepsvaartkanaal van Antwerpen naar Amsterdam. Hier zie je de grootste binnenvaartschepen. Na verloop van tijd kom je langs IJburg en Zeeburg. Via het KNSM eiland vaar je weer richting de start locatie aan de NDSM werf.

Bereikbaarheid

Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je de gratis pont naar de NDSM-werf nemen (paarse lijn, F4). Tijdens kantooruren vertrekt de pont elke 15 minuten en de overtocht duurt ± 15 minuten. Je vindt het schip naast de pontsteiger. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Amsterdam Boat Cruises.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!