Havenrondvaart Amsterdam, inclusief 12-uurtje

Havenrondvaart Amsterdam, inclusief 12-uurtje

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Havenrondvaart Amsterdam, inclusief 12-uurtje. Ga voordelig naar een Rondvaart in Amsterdam Noord NL aan een scherpe prijs.

Havenrondvaart Amsterdam, inclusief 12-uurtje: details

Wat? 2 uur durende Havenrondvaart van Amsterdam Boat Cruises, inclusief 12-uurtje met [korting] korting. Geldig t/m 31 dec 2022. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 25.00 EUR in plaats van 42.50 EUR

Rondvaart van 2 uur

De informatieve havenrondvaart van Amsterdam Boat Cruises duurt inclusief in- en uitschepen 2 uur.

12-uurtje bestaande uit:

  • Kopje heerlijke dagsoep
  • Broodje kaas
  • Broodje ham
  • Kroket met mosterd

Stap aan boord van de nieuwe havenrondvaart van Amsterdam Boat Cruises, officieel partner van Port of Amsterdam en word onderdeel van het heden, verleden en de toekomst van de Amsterdamse haven. De plek waar alles groots en meeslepend is.

Hoewel Amsterdam zich al in de 17de eeuw ontwikkelde tot een belangrijke wereldhaven, wordt de basis van de huidige Europese zeehaven gelegd tijdens de opkomst van de industriële revolutie in de 19e eeuw. Het nieuwe Noordzeekanaal bood in tegenstelling tot de Zuiderzeeroute een kortere, directe verbinding met de Noordzee. Dit stimuleerde overzeese handel en daarmee ontstond de Amsterdamse havenregio, waartoe ook de zeehavens van IJmuiden (Velsen), Beverwijk en Zaanstad behoren.

Na het inschepen gaan de trossen los en leer je de 4de zeehaven van Europa kennen aan de hand van vijf generaties Amsterdammers. Hun levensloop voltrekt zich parallel aan de ontwikkeling van het gebied en maakt het avontuur menselijk en dynamisch. 

Bij mooi weer is het genieten op het panoramadek van het schip, waar je onbelemmerd zicht hebt op de grootste cacao- en benzinehaven van de wereld,die ook rap aan het veranderen is. Bij slecht weer heb je het comfort van het luxe binnenverblijf van het schip, waar ook de catering zich bevindt.

NDSM-werf

Elke zijhaven die wordt gepasseerd heeft zijn eigen unieke functionaliteit en uitstraling. Dat begint al bij het vertrekpunt aan de NDSM-werf in Amsterdam-Noord, waar al sinds 1923 scheepsbouw en -reparatie plaatsvindt en nu multinational Damen Shiprepair is gehuisvest.

Circulaire industrie en energietransitie

We kijken naar de haven in zijn huidige vorm, maar blikken ook vooruit naar de tijd waarin het havengebied fossielvrij en duurzaam zal opereren. Hier tonen we de ‘circulaire haven’ en hoor je meer over recente en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie.

De Amsterdamse havenregio telt in totaal meer dan 800 havengerelateerde bedrijven. Traditioneel en vooruitstrevend. Waar ooit Fords Mustang en Datsuns op de kades stonden voor Europese distributie haal je nu je elektrische Tesla op. Hier wordt straks op grote schaal waterstof opgewekt en gedistribueerd, slaan we steeds meer biobrandstoffen op in olieterminals en zetten we afval om in energie voor de Amsterdamse metropoolregio.

Bereikbaarheid

Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je de gratis pont naar de NDSM-werf nemen (paarse lijn, F4). Tijdens kantooruren vertrekt de pont elke 15 minuten en de overtocht duurt ± 15 minuten. Je vindt het schip naast de pontsteiger. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Amsterdam Boat Cruises.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!