Havencruise in Rotterdam

Havencruise in Rotterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Havencruise in Rotterdam. Ga voordelig naar een Rondvaart in Rotterdam NL aan een scherpe prijs.

Havencruise in Rotterdam: details

Wat? Havencruise Rotterdam van River Cruise Rotterdam met [korting] korting. Geldig t/m 31 oktober 2023. Gratis t/m 3 jaar.

Nu aan slechts 11.00 EUR in plaats van 15.00 EUR

Stap aan boord van het nostalgische schip “Nehalennia”! De kapitein heet je van harte welkom voor een uitgebreide boottocht van 1,5 uur door de havens waar vrachtgiganten, ferry’s, cruiseschepen en sleepboten hun thuishaven hebben. Aanschouw de bedrijvigheid op de Maas en bekijk de moderne architectuur vanaf de andere kant. De manier om Rotterdam te ontdekken!

Onderweg zie je de Erasmusbrug, Veerhaven, Parkhaven, Euromast, Schiedam, Waalhaven, voormalige R(otterdamse) D(roogdok) M(aatschappij), Eemhaven, ss Rotterdam en het oude hotel New York. Tijdens de tocht geeft de audiovisuele gids in het Nederlands, Engels en Duits informatie over alle bezienswaardigheden. De Nederlandstalige uitleg is speciaal in het Rotterdams, zodat je ook een woordje Rotterdams leert!

Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het buitendek. Aan boord is een bar en keuken waar drankjes, lunchgerechten en snacks verkrijgbaar zijn.

Bereikbaarheid

Vanaf het Rotterdam Centraal Station kan je met het Openbaar Vervoer (Metrolijn D) – of tramlijn 23 of 25, uitstappen bij halte “Leuvehaven” 300 meter links van de “Erasmusbrug”. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Havencruise in Rotterdam.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!