Halloween in Bellewaerde Park

Halloween in Bellewaerde Park

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Halloween in Bellewaerde Park. Ga voordelig naar een Pretparken in Ieper BE aan een scherpe prijs.

Halloween in Bellewaerde Park: details

Wat? Vier Halloween met de hele familie in Bellewaerde Park. Een spookachtig mooi decor, halloween-shows en spookhuizen van 16 oktober t/m 7 november 2021.

Nu aan slechts 32.00 EUR in plaats van 40.00 EUR

Een pompoen uithollen en een laken over je hoofd gooien? Da’s te normaal.

Maar een echt nie normale Halloween? Daarvoor moet je in Bellewaerde Park zijn! Want bij ons vindt elke familie, van de kleinste spookjes tot de grootste horrorfreaks, het perfecte griezelplezier.

De allerkleinsten kunnen hun eerste kleine rillinkjes beleven tijdens een kindvriendelijke Trick or Treat-tocht door het hele park met een nie normaal leuk cadeautje aan het eind. Bezoek zeker ook het spook(jes)-achtige Trollpark of geniet van de magische Bubble Show om je duivelse dag perfect af te sluiten!

Maar ook voor de kleine adrenalinezoekers staan de kicks klaar. Gil en grom erop los in de spookhuizen Freaky Forest en Voodoo Villains, en laat je hersenen lekker pruttelen tijdens de hallucinante illusieshow. Hoor je graag beenderen, botten en knoken rammelen? Stap dan in één van onze familie-attracties die zich van hun meest griezelige kant laten zien, vol special effects!

Niet bang van het donker? Kom dan zeker naar één van de Halloween Nocturnes en beleef Bellewaerde Park in een totaal andere sfeer, bangelijk cool aangekleed en vol plezier voor elke vampier!

Heb je écht nie normaal veel lef? Dwaal dan rond in het Horror District of voel je hart in je keel kloppen, terwijl je je longen uit je lijf schreeuwt in onze 2 nieuwe, bloedstollende spookhuizen!

Klaar voor een nie normale Halloween?

  • Halloween in Bellewaerde Park loopt van 22 oktober t.e.m. 6 november.
  • Tijdens de Halloween Nocturnes is het park open tot 21u. en sluiten we af met een spetterend muzikaal vuurwerk. Afspraak op 22, 29, 30 en 31 oktober en op 1 en 5 november.

Bereikbaarheid

Bellewaerde Park is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Navigeer wanneer je met auto reist naar ‘Meenseweg 497, 8902 Ieper in België’. Je kunt parkeren bij het park voor €8 per auto. Reis je met het openbaar vervoer? Dan verwijzen wij je door naar Google Maps voor de route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Bellewaerde Park.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!