Halloween Combo Escape Game van NoxBox

Halloween Combo Escape Game van NoxBox

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Halloween Combo Escape Game van NoxBox. Ga voordelig naar een Huis en tuin in aan een scherpe prijs.

Halloween Combo Escape Game van NoxBox: details

Wat? Halloween Combo Night Crawler + Ghost Train van NoxBox met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021.

Nu aan slechts 19.50 EUR in plaats van 43.00 EUR

Een nieuw soort mysterieus puzzelspel, beschreven in de vorm van 5 prachtig ontworpen ansichtkaarten, geleverd in een gemerkte enveloppe. Elke kaart zit vol met puzzels, plaatjes en geheime boodschappen, die je steeds dieper in het verhaal trekken. Om het spel te kunnen spelen heb je een apparaat met internettoegang nodig. Het leuke aan dit concept is dat je de kaarten kan houden of doorgeven om ze steeds opnieuw te spelen. Lukt het jou om het mysterie op te lossen? 

Night Crawler 

Night Crawler slaat opnieuw toe. De beruchte seriemoordenaar staat bekend om het sturen van treiterende berichten naar de politie, aanwijzingen die hen zullen helpen deze seriemoordenaar te vangen. Maar dat lukt ze nooit. Deze keer heb jij de kans om hem te stoppen. Bestudeer de berichten die de politie heeft ontvangen van de Night Crawler en breng dit monster voor de rechter!

Ghost Train 

De legende van de Ghost Train is in dit land bekend, maar is het misschien waar? Volgens de legende gaan mensen aan boord van deze trein om nooit meer te worden gezien. En nu heb je de pech dat jij een van die mensen bent. Maar er is hoopt, er is een paranormale detective samen met jou in de trein gestapt en hij denkt dat er een manier is om aan de spookachtige val te ontsnappen. Lukt het jullie om uit de Ghost Train te ontsnappen?

Kijk voor meer informatie op de website van NoxBox. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Producten > Huis en tuin voor een Huis en tuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!