Haal jouw vaarbewijs met de online cursus van Mijnvaarbewijs.nl

Haal jouw vaarbewijs met de online cursus van Mijnvaarbewijs.nl

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Haal jouw vaarbewijs met de online cursus van Mijnvaarbewijs.nl. Ga voordelig naar een Cursus in aan een scherpe prijs.

Haal jouw vaarbewijs met de online cursus van Mijnvaarbewijs.nl: details

Wat? Volg een online cursus Vaarbewijs via Mijnvaarbewijs.nl met [korting] korting. Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Klein Vaarbewijs is levenslang geldig.

Nu aan slechts 12.00 EUR in plaats van 69.00 EUR

Haal op een eenvoudige en snelle manier jouw vaarbewijs en geniet deze zomer op het water! Kies voor alleen Vaarbewijs 1 of haal Vaarbewijs 1 + 2.  De lessen van Mijnvaarbewijs.nl zijn duidelijk, to the point, examengericht en mobiel te volgen. Ga veilig het water op! 

Vaarbewijs 1

In de online cursus Vaarbewijs 1 worden onder andere de volgende zaken behandeld: veiligheid, manoeuvreren, vaarwegmarkering, voorrangsregels, meteorologie, lichten en geluidsseinen. Het examen bestaat uit 150 vragen.

Een Klein Vaarbewijs 1 is verplicht voor de volgende zaken: snelle motorboten tot 15 meter lengte (óók waterscooters, jetski’s en rubberboten), alle boten met een lengte van 15 tot 25 meter of als je in het buitenland een boot wilt huren. Het Klein Vaarbewijs 1 is nodig voor de vaart op Nederlandse binnenwateren: rivieren, kanalen en meren. Ook mag je hiermee varen op de Gouwzee. Klein Vaarbewijs 1 is gecombineerd met het ICC Inland Waters: je mag hiermee ook op Europese binnenwateren varen. Varen zonder vaarbewijs is strafbaar.

Vaarbewijs 1 + 2

Vaarbewijs 1+ 2 is een combinatie van zowel Vaarbewijs 1 (zie hierboven) als Vaarbewijs 2. Je krijgt toegang tot zowel de online cursus Vaarbewijs 1 als Vaarbewijs 2. In de online cursus Vaarbewijs 2 worden onder andere de volgende zaken behandeld: plaats- en koersbepaling, GPS, getijden, uitgebreide meteorologie en de reglementen BVA, SRW en SRE. Je ontvangt bij deze cursus een Examenkaart Markermeer. Het examen voor Vaarbewijs 1 + 2 bestaat uit 235 vragen.

Het Vaarbewijs 2 is nodig op alle binnen- en kustwateren. Hiertoe behoren ook de Wadden, IJsselmeer, Markermeer, Ooster- en Westerschelde. Het Vaarbewijs 2 is gecombineerd met het ICC Inland and Coastal Waters. Ben je in het bezit van het complete vaarbewijs, dan mag je overal in Europa varen.

Kijk voor meer informatie en voorbeeldlessen op de website van Mijnvaarbewijs.nl 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Cursus voor een Cursus. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!