Geniet van winterse sferen in het zeezoogdierenpark Dolfinarium

Geniet van winterse sferen in het zeezoogdierenpark Dolfinarium

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet van winterse sferen in het zeezoogdierenpark Dolfinarium. Ga voordelig naar een Dierentuin in Harderwijk NL aan een scherpe prijs.

Geniet van winterse sferen in het zeezoogdierenpark Dolfinarium: details

Wat? Tijdens de kerstvakantie van 21 december t/m 5 januari 2020 wordt het grootste zeezoogdierenpark van Europa omgetoverd tot een waar winterparadijs!

Nu aan slechts 14.50 EUR in plaats van 23.50 EUR

Het Dolfinarium is van zaterdag 21 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020 (m.u.v. 31 december 2019 en 1 januari 2020) versierd met prachtige kerstbomen en sfeervolle lichtjes! Natuurlijk kun je tijdens de winteropenstelling genieten van alle dieren en voorstellingen, maar er is nog veel meer te beleven!

Ontmoet Wally & Wiep en kom naar het indoor Winterspeelparadijs! Hier kun je lekker spelen op de springkussens. Of kleur je eigen kerstbal die je kunt ophangen aan de kerstboom bij het kersthuis. Natuurlijk mag je hem ook mee naar huis nemen om thuis in de kerstboom te hangen! Je kunt er ook jouw mooiste kerstwens opschrijven en bij ons inleveren. Aan het einde van de kerstvakantie wordt er één wens gekozen die werkelijkheid wordt, wie weet komt jouw wens wel uit! Daarnaast kan je ook nog mooie foto’s maken in het mooie winterlandschap. Tussendoor kan je lekker opwarmen bij het grote kampvuur en genieten van heerlijke warme chocomelk.

Bezoekersinformatie 

Het Dolfinarium is gelegen in Harderwijk en met zowel de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Als je met de auto naar het Dolfinarium gaat kan je als adres ‘Strandboulevard Oost 1, 3841 AB Harderwijk’ intoetsen op je navigatiesysteem. Het is mogelijk om betaald nabij het Dolfinarium te parkeren. Reis je met het openbaar vervoer? Plan je reis op 9292.nl. Het Dolfinarium is tijdens de kerstvakantie iedere dag van 10:00 tot 17:00 uur geopend, behalve op 31 december 2019 en 1 januari 2020. Op deze dagen is het Dolfinarium gesloten. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Dolfinarium. 

 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!