Geniet van uren speelplezier bij Sybrandy's Speelpark!

Geniet van uren speelplezier bij Sybrandy's Speelpark!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet van uren speelplezier bij Sybrandy’s Speelpark!. Ga voordelig naar een Pretparken in Oudemirdum NL aan een scherpe prijs.

Geniet van uren speelplezier bij Sybrandy’s Speelpark!: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 25 oktober. Gratis entree voor kinderen t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 6.50 EUR in plaats van 9.60 EUR

Sybrandy’s Speelpark is gelegen in Friesland en ligt in de bossen van Gaasterland. Het park is in 2020 verhuisd naar Liemerige Wei 4 in Oudemirdumeen. Kinderen tot 13 jaar kunnen zich heerlijk vermaken in meer dan 40 attracties en speeltoestellen, waaronder een zweefmolen en spookhuis. Minder mooi weer? In de twee overdekte speeljungles kunnen de kinderen klimmen, klauteren, springen en glijden. Ook is er een speelhoek voor de allerkleinsten. In het gehele park kun je gebruikmaken van gratis WiFi. 

Trek gekregen? In het park is een groot terras bij het cafetaria. Hier kun je genieten van snacks, broodjes, ijs, patat en drinken. Naast de vele picknickbanken in het park, is er ook een picknickzaal waar je overdekt kunt eten.  

Bereikbaarheid 

Je kunt bij Sybrandy’s Speelpark gratis parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!