Geniet van The Classic Christmas Concert in Amsterdam!

Geniet van The Classic Christmas Concert in Amsterdam!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet van The Classic Christmas Concert in Amsterdam!. Ga voordelig naar een Concerten in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Geniet van The Classic Christmas Concert in Amsterdam!: details

Wat? Profiteer van korting en beleef de magie van Kerst op 26 december 2019 om 20:15 uur tijdens The Classic Christmas Concert in Het Koninklijk Concertgebouw.

Nu aan slechts 37.00 EUR in plaats van 74.00 EUR

Geniet samen met je gezin op Tweede Kerstdag van een magische avond bij The Classic Christmas Concert in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Het Mozart Orchestra zorgt onder leiding van de Nederlandse dirigent Raymond Janssen voor het ultieme kerstgevoel. Luister naar een veelduidig en gevarieerd programma met onder andere de iconische kerstklassiekers. The Classic Christmas Concert neemt je mee op reis langs de hoogtepunten uit het internationale kerstrepertoire. 

Orkest 

Het Mozart Orchestra uit Kiev heeft wereldfaam verworven en mag zich met recht één van de beste strijkorkesten ter wereld noemen. Vele tournees – van Japan tot Mexico – prijken op hun indrukwekkende CV. De dirigent Janssen is een specialist op het gebied van Oost-Europese topmusici. Hij slaagt er telkens weer in om complete symfonieorkesten en koren in spectaculaire bezetting naar onder meer Nederland, Duitsland, Italië en België te halen. 

Bereikbaarheid 

Het Koninklijk Concertgebouw is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan de halte naar Van Baerlestraat (tram 2) of de halte Museumplein (tram 3, 5, 12). De haltes zijn voor of om de hoek van Het Koninklijk Concertgebouw. Plan hier je reis. Kom je met de auto? Je kunt parkeren in Q-Park Museumplein, ingang aan de Van Baerlestraat. 


Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Concerten voor een Concerten. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!