Geniet van het prachtige balletsprookje De Notenkraker in Amsterdam

Geniet van het prachtige balletsprookje De Notenkraker in Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet van het prachtige balletsprookje De Notenkraker in Amsterdam. Ga voordelig naar een Theater en Shows in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Geniet van het prachtige balletsprookje De Notenkraker in Amsterdam: details

Wat? Profiteer van korting en beleef een magische avond op zaterdag 21 december bij De Notenkraker in de RAI Amsterdam. Leuk voor jong en oud!

Nu aan slechts 19.00 EUR in plaats van 38.00 EUR

De Notenkraker

De Notenkraker is een prachtige klassieke uitvoering die de harten van jong en oud weet te veroveren. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski die live wordt uitgevoerd door een groot orkest, de virtuoze danspartijen, het schitterende core de ballet en het decor maken dit prachtige ballet tot een magisch kerstfeest voor de hele familie.

De Notenkraker vertelt het verhaal van het meisje Clara en de betoverende notenkrakerpop. Op kerstavond ontvangt zij een notenkrakerpop. In haar droom komt deze pop tot leven en verandert in een prins. Clara en de prins worden al snel verliefd op elkaar. Hun liefde komt in gevaar door de gevreesde Muizenkoning. Hij tovert de prins in een levende Notenkraker. In het gevecht met de Muizenkoning Clara en De Notenkraker beleven zij spannende avonturen. Uiteindelijk is het de broer van Clara die de Muizenkoning verslaat en zorgt dat de Notenkraker weer in een prins verandert. Als Clara wakker wordt, blijkt alles een droom te zijn geweest.

Het sprookjesverhaal De Notenkraker wordt uitgevoerd door het Charkov City Opera & Ballet. Dit opera- en ballethuis produceert nieuwe producties van bekende grote opera’s en balletten. Deels in de oude Oost Europese traditie, maar ook met de ambitie hier een hedendaagse draai aan te geven. Het Charkov City Opera & Ballet is afkomstig uit de voormalige Sovjetunie en de Oekraïne. De voorstellingen zijn over de hele wereld te zien. 

Bereikbaarheid

De Notenkraker is te bewonderen in de RAI Amsterdam. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Je kunt hier parkeren in één van de garages. Het reguliere parkeertarief is € 4,50 per uur met een maximum van € 26 per dag. Je kunt ook vooraf een dagkaart kopen voor € 21.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Theater en Shows voor een Theater en Shows. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!