Geniet van een twee uur durende vaartocht door de Biesbosch!

Geniet van een twee uur durende vaartocht door de Biesbosch!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet van een twee uur durende vaartocht door de Biesbosch!. Ga voordelig naar een Rondvaart in Drimmelen NL aan een scherpe prijs.

Geniet van een twee uur durende vaartocht door de Biesbosch!: details

Wat? Profiteer van korting en geniet op een verwarmde boot van de Zilvermeeuw van een twee uur durende vaartocht door National Park de Biesbosch.

Nu aan slechts 9.00 EUR in plaats van 12.50 EUR

Geniet van een twee uur durende vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch. Dit natuurgebied is één van de meest ongerepte gebieden van Nederland, waar je veel dieren kunt zien. Voor vogelliefhebbers is het Brabantse Biesbosch de perfecte plek. De comfortabele boten van de Zilvermeeuw zijn verwarmd en beschikken over een toilet, bar en geluidsinstallatie. Tijdens de vaartocht vertelt de schipper het een en ander over het natuurgebied. Een leuke en mooie beleving voor jong en oud! 

Kijk hier voor meer informatie en alle afvaartijden. 

Vertrekpunt 

De boot vertrekt vanuit Drimmelen. Toets op je navigatiesysteem het volgende adres in: Biesboschweg 2, 4924 BB Drimmelen. Naast de afvaartsteiger zijn er vrije parkeerplaatsen en 2 invalidenplaatsen. Wat verder van het vertrekpunt af zijn er nog vele vrije parkeerplaatsen. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!