Geniet van een rondvaart door het prachtige Amsterdam!

Geniet van een rondvaart door het prachtige Amsterdam!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet van een rondvaart door het prachtige Amsterdam!. Ga voordelig naar een Rondvaart in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Geniet van een rondvaart door het prachtige Amsterdam!: details

Wat? Profiteer van korting en geniet een rondvaart door Amsterdam. Een uur durende rondvaart langs de beroemde bezienswaardigheden van het centrum.

Nu aan slechts 6.00 EUR in plaats van 10.00 EUR

Rondvaart Amsterdam

Nederland is het land van het water, naast de dammen en dijken spelen ook de grachten een belangrijke rol in de geschiedenis van Nederland. Kom ze van dichtbij ervaren tijdens een prachtige rondvaart door Amsterdam! 

Een rondvaart door Amsterdam maakt jouw dagje weg naar Amsterdam compleet. Verken deze bruisende hoofdstad vanaf het water en ontspan terwijl je door de prachtige grachten en langs de iconische bezienswaardigheden vaart. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het Anne Frank museum, de Wallen of de oude Heineken fabriek, allemaal must-sees! Reis terug in de tijd door een ontdekkingstocht door de eeuwenoude grachtengordel van Amsterdam. Tijdens de rondvaart in Amsterdam kan je de welbekende Prinsengracht en Keizersgracht bewonden en alles te weten komen over de geschiedenis van de grachten. Door de jarenlange expertise van Lovers Canal Cruises op het gebied van rondvaarten krijg je gegarandeerd de beste informatie en de leukste weetjes! De audiogids die in wel 19 talen beschikbaar is maakt zeker je ervaring compleet. Deze rondvaart is een must voor iedere bezoeker van de hoofdstad!

Bezoekersinformatie 

Lovers Canal Cruises is gevestigd in het centrum van Amsterdam en is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer en met het de auto. Met de auto is het mogelijk om betaald te parkeren bij Q-park vestigingen in de buurt. Als adres kan je ‘Prins Hendrikkade 25’ gebruiken. Als je met het openbaar vervoer reist, moet je uitstappen op Amsterdam Centraal. Het is tien minuten lopen vanaf het centraal station. De rondvaart is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Honden zijn niet toegestaan in de boot, met uitzondering van hulphonden. Men dient zich een half uur voor vertrek te melden, houd dus rekening met vertrektijden als je de rest van je dagje weg inplant!  Let op dat de voucher alleen geldig is voor een dagvaart. De rondvaart duurt een uur en er is een audiogids beschikbaar in 19 talen. De voucher die je ontvangt dien je uit te printen en mee te nemen. 

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van Tours & Tickets. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!