Geniet van een heerlijke floatsessie bij FloatSpa

Geniet van een heerlijke floatsessie bij FloatSpa

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet van een heerlijke floatsessie bij FloatSpa. Ga voordelig naar een Sauna’s in aan een scherpe prijs.

Geniet van een heerlijke floatsessie bij FloatSpa: details

Wat? Geniet van een floatsessie of hydromassage met [korting] korting bij FloatSpa Amsterdam of Den Haag. Na aankoop 4 maanden geldig.

Nu aan slechts 29.50 EUR in plaats van 42.50 EUR

Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Floaten is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiënt en doeltreffend is: één uur floaten staat gelijk aan vijf uur slapen!

Wie ooit in de Dode Zee heeft gezwommen, heeft floaten eigenlijk al ervaren. Het komt er in het kort op neer dat je drijft op ruim 30 cm zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Tijdens het floaten worden de prikkels zwaartekracht, geluid en licht uitgesloten. Officieel wordt dit Floatation REST (Restricted Environmental Stimulation Technique) genoemd. Het water in de floatroom en de omgeving worden verwarmd op 35,5°C zodat je lichaam geen temperatuurverschil voelt tussen het water en de lucht er buiten. Hierdoor ‘denken’ je hersenen dat je lichaam ‘zweeft’. Elke spier in je lichaam kan zich zo totaal ontspannen. 

Bij FloatSpa float je in een floatroom. De FloatSpa floatroom is een ruime (2,43m lang, 1,44m breed en 2,10m hoog) zeer goed geventileerde eigen floatbad welke is geplaatst in je eigen prive float kamer met daarin je douche. Dit type floatroom vind je heel weinig in Nederland.

Bereikbaarheid

FloatSpa heeft zowel een vestiging in Amsterdam als in Den Haag. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Floatspa. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sauna’s voor een Sauna’s. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!