Geniet van een 9-gangen amuse lunch bij Kaatje bij de Sluis

Geniet van een 9-gangen amuse lunch bij Kaatje bij de Sluis

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet van een 9-gangen amuse lunch bij Kaatje bij de Sluis. Ga voordelig naar een Restaurant in Blokzijl NL aan een scherpe prijs.

Geniet van een 9-gangen amuse lunch bij Kaatje bij de Sluis: details

Wat? Geniet van een gastronomisch 9-gangen amuse lunch op zaterdag en zondag met [korting] korting. Geldig t/m 20 december 2020.

Nu aan slechts 44.50 EUR in plaats van 99.50 EUR

Lunchen op sterrenniveau, wie wil dat nu niet? Geniet van een fantastisch 9-gangen amuse lunch op zaterdag of zondagmiddag bij Restaurant Kaatje bij de Sluis, bekroond met één Michelinster. Hier gaan gastronomie en gezelligheid hand in hand en of je nu romantisch met z’n tweeën of met een gezellige groep komt, er staat je hoe dan ook een onvergetelijke middag te wachten.

Kaatje bij de Sluis is al bijna 47 jaar een culinaire ervaring. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.
Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire amuse-festijn, kleine vegetarische, vis, gevogelte, vlees en nagerechtjes met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze middag de revue passeren. Er wordt gewerkt met pure kwaliteitsproducten,
die zoveel mogelijk uit de streek afkomstig zijn. De samenstelling van het 9-gangen amuse-festijn wisselt per week.  

Tijden 

  • Reserveren op zaterdag: vanaf 12.30 uur tot 13.30 uur kun je Kaatje binnenkomen
  • Reserveren op zondag: doorlopend kun je bij Kaatje binnenkomen vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur

Met eventuele dieetwensen of allergieën wordt rekening gehouden, mocht Kaatje een gerecht in het menu moeten vervangen of aanpassen, dan is dat mogelijk, echter tegen een meerprijs van € 20,00, ongeacht het aantal aan te passen gangen, graag bij uw reservering vermelden, op de avond zelf is dit helaas niet meer mogelijk. 

Kaatjes Résidence

Zorg dat je na jouw uitgebreide lunch niet meer naar huis hoeft te rijden en blijf lekker slapen. Kaatjes Résidence is gevestigd in een charmant pand uit 1860. De zeven luxe kamers hebben uitzicht op de omliggende historische pandjes of op het water. Na een ontspannen nacht kunt u de volgende dag de omgeving van het havenstadje Blokzijl verkennen. Nationaal park De Weerribben is dichtbij,
net als de historische plaatsen Giethoorn en Vollenhove.  

Bereikbaarheid 

In het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant Kaatje bij de Sluis. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Restaurant voor een Restaurant. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!