Geniet van een 9-daagse rondreis door Noorwegen en bezoek Fjorden, bewonder de wonderschone natuur en verblijf in tophotels!

Geniet van een 9-daagse rondreis door Noorwegen en bezoek Fjorden, bewonder de wonderschone natuur en verblijf in tophotels!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet van een 9-daagse rondreis door Noorwegen en bezoek Fjorden, bewonder de wonderschone natuur en verblijf in tophotels!. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 659.00 eur in plaats van 899.00 eur. Geniet van deze korting tot 27 % .

Geniet van een 9-daagse rondreis door Noorwegen en bezoek Fjorden, bewonder de wonderschone natuur en verblijf in tophotels! D-deals: details

omschrijving: Een schitterende omgeving met mooie fjorden, hoge bergen en lange, witte zandstranden. Dat is waar je reis begint, in Stavanger. Je reist op eigen gelegenheid naar Noorwegen waar je onderweg al kunt genieten van de adembenemende natuur. Vanuit Stavanger, de culinaire hoofdstad van Noorwegen, maak je een rondreis door het wonderschone landschap van Noorwegen. Onderweg zie je de mooiste fjorden, steden en bergen. Je waant je voor een paar dagen in een compleet andere wereld en geniet van al het moois dat Noorwegen te bieden heeft.

Nu voor slechts 659.00 EUR ipv 899.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!