Geniet van de leukste indoor activiteiten bij Play-in Utrecht!

Geniet van de leukste indoor activiteiten bij Play-in Utrecht!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet van de leukste indoor activiteiten bij Play-in Utrecht!. Ga voordelig naar een Sport en spel in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Geniet van de leukste indoor activiteiten bij Play-in Utrecht!: details

Wat? Tickets voor Play-in Utrecht met 30% korting | tickets zijn geldig tot 4 maanden na aankoop | direct beschikbaar | mobiel scanbaar

Nu aan slechts 5.50 EUR in plaats van 7.90 EUR

In The Wall in Utrecht vind je Play-in. Met Kids-in, Jump-in en Climb-in is er voor iedereen iets leuks te beleven! Door de ligging aan de A2 is Play-in goed bereikbaar. 

Kids-in

Kids-in is een bijzondere binnenspeeltuin in de stijl van een onderwaterwereld. Glij door de haaienbek, speel tussen de vissen, beklim de onderwatervulkaan en nog veel meer! 

Jump-in

Jump-in is één van de grootste trampolineparken van Europa. Spring op de nieuwste en beste trampolines en ga los op de geschakelde trampolinevelden, trapeze, walltrampolines, jumptower en nog veel meer. Voor ouders en begeleiders is er een terras op 5 meter hoogte waar je een fantastisch uitzicht hebt op het springpark. 

Climb-in

Bij Climb-in vind je leuke uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt een zekeringssysteem gebruikt. Beklim de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb, overmeester samen de Astroball, doe elkaar na op de Face-to-Face, beklim de Leap-of-Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je wilt.

Bereikbaarheid 

Play-in Utrecht ligt in The Wall aan de A2 en is hierdoor gemakkelijk te bereiken met de auto. Je kunt het beste parkeren in P3. De eerste twee uur parkeren is gratis, daarna kost het €1 per uur. Plan je reis via Google Maps

Kijk voor meer informatie op de website van Play-in Utrecht.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!