Geniet van de familiemusical Assepoester in Plopsaland De Panne!

Geniet van de familiemusical Assepoester in Plopsaland De Panne!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet van de familiemusical Assepoester in Plopsaland De Panne!. Ga voordelig naar een Kindertheater in aan een scherpe prijs.

Geniet van de familiemusical Assepoester in Plopsaland De Panne!: details

Wat? Profiteer van korting en geniet van de gezellig familievoorstelling Assepoester in Plopsaland de Panne, inclusief toegang tot Winter Magic.

Nu aan slechts 30.00 EUR in plaats van 40.00 EUR

Voorstellingen 

  • Donderdag 26 december 2019 om 10:30 uur
  • Donderdag 26 december 2019 om 12:30 uur
  • Vrijdag 27 december 2019 om 10:30 uur
  • Vrijdag 27 december 2019 om 12:30 uur 

Familiemusical Assepoester 

Tijdens de kerstvakantie op 26 en 27 december komt de familiemusical Assepoester naar het Proximus Theater in Plopsaland De Panne. De musical wordt gespeeld door een Vlaamse cast in kleurrijke kostuums. De interactieve musical bevat humor en aanstekelijke liedjes. De kids mogen verkleed naar het theater en kunnen na de show op de foto met de cast. 

Winter Magic in Plopsaland De Panne 

Tijdens Winter Magic is Plopsaland De Panne omgetoverd tot een magisch winterlandschap met honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en betoverende lichtjes. Ga gezellig schaatsen op de gratis Cécémel ijspiste op het Dorpsplein en geniet daarna van een warme chocolademelk bij een knisperend kampvuur. 

Bereikbaarheid 

Plopsaland beschikt over een ruim betaald parkeerterrein. Je kunt een parkingticket kopen aan de kassa. Kom je met het openbaar vervoer? Het station van De Panne bevindt zich op loopafstand van de ingang van het park (bereikbaar via een speciaal wandelpad). Plan je reis via Google Maps

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Kindertheater voor een Kindertheater. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!