Geniet samen in een privé sauna bij FloatSpa Den Haag!

Geniet samen in een privé sauna bij FloatSpa Den Haag!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Geniet samen in een privé sauna bij FloatSpa Den Haag!. Ga voordelig naar een Sauna’s in Den Haag NL aan een scherpe prijs.

Geniet samen in een privé sauna bij FloatSpa Den Haag!: details

Wat? Finse privé sauna en/of SpaCapsule bij FloatSpa Den Haag | 4 maanden geldig | Tickets direct beschikbaar | Mobiel scanbaar

Nu aan slechts 27.00 EUR in plaats van 48.00 EUR

Wil je samen even helemaal ontladen? Dan ben je bij FloatSpa Den Haag aan het juiste adres! Geniet 75 minuten lang in de Finse privé sauna en kom volledig tot rust. Maak jullie dag helemaal compleet en geniet ook van een massage in de SpaCapsule.

Finse privé sauna

De Finse sauna geeft volledige privacy en is geschikt voor maximaal 2 personen. In de ruimte kun je douchen en gebruikmaken van een klein zitje om weer even op temperatuur te komen. Handdoeken, badjas en slippers liggen voor je klaar! 

SpaCapsule 

Heb je last van stress en uit dit zich in bijvoorbeeld hoofdpijn, rug- en nekpijn, vermoeide ogen, onregelmatige huid of verminderde concentratie? De SpaCapsule bestrijdt de negatieve reactie van jouw lichaam op stress. Door de droge watermassage zullen je spieren weer ontspannen. Je kunt jouw kleding gewoon aanlaten tijdens de behandeling. Per persoon duurt een massage 14 minuten. 

Bereikbaarheid 

FloatSpa Den Haag is bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. 


Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sauna’s voor een Sauna’s. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!