Gamen bij The Game Box (7 locaties)

Gamen bij The Game Box (7 locaties)

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Gamen bij The Game Box (7 locaties). Ga voordelig naar een Sport en spel in aan een scherpe prijs.

Gamen bij The Game Box (7 locaties): details

Wat? Koop verschillende arrangementen bij The Game Box met [korting] korting. Geldig bij 7 locaties. De voucher is na aankoop 3 maanden geldig.

Nu aan slechts 8.95 EUR in plaats van 13.95 EUR

Ben je op zoek naar een geweldige plek om je gaming-ervaring te verbeteren? Dan is The Game Box de perfecte bestemming voor jou. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of net begint, bij The Game Box is er voor iedereen iets te vinden. Zie hieronder de uitleg van de arrangementen die worden aangeboden!

Little Gamer Arrangement (Alle 7 locaties)

Speciaal voor de nog niet zo behendige jonge gamers is er het Little Gamer Arrangement. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen dan een uur lang gamen voor een vaste prijs. Spellen die niet geschikt zijn voor jonge gamers zijn automatisch uitgesloten binnen dit arrangement en te herkennen aan de 18+ sticker. De kinderen gaan ten alle tijden met minimaal 500 tickets naar huis. Zo gaan ze altijd naar huis met een leuke prijs!

Unlimited Gamen (Alle 7 locaties)

Vind jij het spelen van games belangrijker dan het winnen van tickets? Dan past het Unlimited Gamen arrangement perfect bij jou. Ongestoord 1 uur lang gamen met je eigen playcard. Maar let op, hierbij win je géén tickets. Natuurlijk laten ze je niet met lege handen naar huis gaan. Na afloop kun je namelijk bij een van de crewleden terecht voor een leuke The Game Box Goodie of een Frozen Fanta. 

VR Experience (The Game Box Enschede)

Je speelt met maximaal 6 personen en probeert zo veel mogelijk levels te behalen. Er zijn maar liefst 4 games waaruit je kunt kiezen. Ook is er een kindvriendelijke game die te spelen is door kinderen van 10 jaar of ouder! Let op, dit arrangement is zonder behoud van tickets.

Kijk voor meer informatie op de website van The Game Box

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!