Ga trampoline springen bij Jumpin' Noordwijk!

Ga trampoline springen bij Jumpin' Noordwijk!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ga trampoline springen bij Jumpin’ Noordwijk!. Ga voordelig naar een Sport en spel in Noordwijk NL aan een scherpe prijs.

Ga trampoline springen bij Jumpin’ Noordwijk!: details

Wat? Entreeticket Jumpin’ Noordwijk | Geldig van 1 maart t/m 30 juni 2020 | Tickets direct beschikbaar | Mobiel scanbaar

Nu aan slechts 6.50 EUR in plaats van 9.00 EUR

Ben je op zoek naar een leuk en actief uitje? Dan ben je bij Jumpin’ Noordwijk aan het juiste adres. Het is een gevarieerd park vol uitdaging! Jumpin’ Noordwijk heeft nu ook een 2 formule 1 racesimulatoren met VR-bril erbij! Verder een maincourt met obstakels, een airtrack freerun parcour, interactieve jump, ninja parcours en voor de kleinere kinderen een speciale playzone. Je kunt er ongelimiteerd springen, lessen volgen of een sportieve party organiseren. Leef je uit, hoop till you drop and happy landing!  

Bereikbaarheid
Jumpin’ Noordwijk is gelegen in Noordwijk en is met zowel de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrektijden. Het is verplicht om te reserveren voor bezoek. 

Kijk voor meer informatie op de website van Jumpin’ Noordwijk. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!