Ga in de herfstvakantie naar het indoor kinderparadijs Doe's Gek

Ga in de herfstvakantie naar het indoor kinderparadijs Doe's Gek

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ga in de herfstvakantie naar het indoor kinderparadijs Doe’s Gek. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Zwolle NL aan een scherpe prijs.

Ga in de herfstvakantie naar het indoor kinderparadijs Doe’s Gek: details

Wat? Sluit de herfstvakantie af bij het kinderevenement Doe’s Gek, een indoor kinderparadijs vol attracties, games en liveshows! Van 24 t/m 27 oktober in Zwolle

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 14.50 EUR

Het alles-kan evenement van de herfstvakantie! 

Doe’s Gek is een knots knettergek interactief kinderevenement waar kinderen uitgedaagd worden om te kijken, voelen, proeven, dansen, zingen, bouwen en vooral om lekker GEK te doen. Met maar liefst 12.000m² gevuld met kinderplezier is Doe’s Gek een groot funparadijs voor de kinderen

Voor wie?

Doe’s Gek is een compleet dagje uit voor de hele familie. Het is vooral leuk voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Maar ook ouders kijken hun ogen uit. Is er nog een jonger broertje of zusje? Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Legohal

De Nederlandse Lego-club De Bouwsteen is de drijvende kracht achter de Lego- wereld op Doe’s Gek. Deze enthousiaste vereniging organiseert voor het 3de jaar haar clubdag bij Doe’s Gek. Zijn jouw kinderen ook zo gek op Lego? Reden genoeg om de hal van de De Bouwsteen te bezoeken. Al gauw is je zoon of dochter bezig aan een bouwwerk, terwijl het bij jezelf ook begint te kriebelen… Zoveel soorten Lego, zou je het nog steeds kunnen? Lego is het enige speelgoed wat leeftijdloos is en wat je heerlijk met je kinderen samen kunt doen.

Spelen, sporten en genieten van de attracties

Maar er is natuurlijk veel meer FUN op Doe’s gek. Zo is er de Gamehal waar kinderen onbeperkt vette computerspellen kunnen spelen. Van een racespel tot Virtual Reality Games. Je kunt ook sportief te keer gaan op de springkussen, hindernisbanen en pannavoetbalkooien! Geniet van de kermisattracties en knuffel de dieren van de kinderboerderij. Bezoek de Zeemeerminnen- of de stoere Dino Experience Live Show, dans mee met DJ Marcel of doe mee met het open-podium van de Telekids Musical School.

Live entertainment

Dans en zing mee tijdens de liveshow van de Telekids Misical School of volg een workshop gegeven door een leraar van deze school. Misschien wordt je wel ondekt? Her en der lopen ook bekende YouTube-sterren rond, maar niet tegen je kinderen vertellen… Die willen nooit meer naar huis!

Doe’s Gek biedt eindeloos speelplezier, genoeg om een overheerlijke overgetelijke dag te beleven.

Bereikbaarheid

Het evenement Doe’s Gek vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Deze locatie goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan bij de IJsselhallen voor € 5 per auto.

Kijk voor meer informatie op de website van Doe’s Gek.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!