Fotoshoot voor 1 tot 35 personen bij Fotoshoot.nl (11 locaties)

Fotoshoot voor 1 tot 35 personen bij Fotoshoot.nl (11 locaties)

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Fotoshoot voor 1 tot 35 personen bij Fotoshoot.nl (11 locaties). Ga voordelig naar een Uitstapjes in aan een scherpe prijs.

Fotoshoot voor 1 tot 35 personen bij Fotoshoot.nl (11 locaties): details

Wat? Een mooie fotoshoot voor 1 tot 35 personen op locatie naar keus bij Fotoshoot.nl met [korting] korting. 3 maanden geldig.

Nu aan slechts 14.95 EUR in plaats van 69.00 EUR

Fotoshoot.nl is 1 van de grootste aanbieders in professionele fotoshoots in Nederland. Het is een dynamisch bedrijf met een frisse kijk op fotografie.  Door hun ervaring weten de fotograven altijd een beeld vast te leggen die jij als klant voor ogen hebt. In de laatste 10 jaar is Fotoshoot.nl uitgegroeid tot 1 van de meest toonaangevende fotostudio’s met diverse specialisaties. Het team van ervaren fotograven is gespecialiseerd in portret en familie fotoshoots in de fotostudio of op locatie. 

Fotoshoot.nl houdt van een zeer hoge kwaliteit, creativiteit en ze fotograferen met gevoel en emotie. Ontdek de wereld, ontdek passie en ontdek leven in de inspirerende wereld van fotografie. 

Alle arrangementen zijn zonder visagie en hairstyling. Fotoshoot.nl staat altijd open voor een eigen inbreng en wensen. Tegen een meerprijs is visagie en hairstyling wel mogelijk op aanvraag. Je komt bij voorkeur al gekleed en opgemaakt naar de locatie, tenzij je styling en visagie tegen een meerprijs hebt gekozen. Een thema bepaal je zelf en alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan zakelijk, glamour, familie portret of een loveshoot. Na de fotoshoot kun je de foto’s bekijken en een selectie maken. De foto’s worden bewerkt met kleur, contrast en veel meer om de foto’s er tip top uit te laten zien. Foto’s zijn naar keuze na te bestellen.

Locaties

 • Amsterdam
 • Amsterdam WTC
 • Haarlem
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Den Bosch
 • Purmerend
 • Zaandam
 • Amersfoort
 • Groningen
 • Zandvoort/Scheveningen

Per locatie verschilt het waar je de fotoshoot kunt houden. Sommige locaties bieden ook een buiten shoot aan!

Bereikbaarheid

Via Fotoshoot.nl hoor je waar de ontmoetingsplek zal zijn. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie, locaties, veel gestelde vragen en actuele openingstijden op de website van Fotoshoot.nl

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!