Food Circus de Waarbeek, inclusief onbeperkt eten + drinken

Food Circus de Waarbeek, inclusief onbeperkt eten + drinken

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Food Circus de Waarbeek, inclusief onbeperkt eten + drinken. Ga voordelig naar een Pretparken in Hengelo aan een scherpe prijs.

Food Circus de Waarbeek, inclusief onbeperkt eten + drinken: details

Wat? Koop je tickets voor Food Circus in De Waarbeek met [korting] korting. Inclusief eten en drinken. Geldig op 4 september 2021. Gratis t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 11.00 EUR in plaats van 15.50 EUR

Op 4 september is een bezoek aan de Waarbeek extra all-inclusive! Naast het standaard aanbod kun je op deze dag extra genieten van onbeperkt hamburgers, churro’s, suikerspin, popcorn, speciale friet en nog veel meer.

In de Waarbeek geniet je van attracties en speeltoestellen uit het heden en verleden. Geniet bij Attractiepark de Waarbeek van de all inclusive formule. Voor een vaste lage prijs kan je de hele dag genieten van onbeperkt spelen, eten en drinken!

Bereikbaarheid 

Attractiepark de Waarbeek is gevestigd in Hengelo. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Voor €4,95 per auto kun je parkeren nabij het park. 

Kijk voor meer informatie op de website van de Waarbeek. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!