Filmticket + drankje bij Cinemajestic

Filmticket + drankje bij Cinemajestic

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Filmticket + drankje bij Cinemajestic. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Zutphen NL aan een scherpe prijs.

Filmticket + drankje bij Cinemajestic: details

Wat? Filmticket + drankje bij Cinemajestic met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 8.95 EUR in plaats van 13.60 EUR

Cinemajestic is meer dan alleen een bioscoop! De bioscoop in Zutphen is de enige servicebioscoop in de regio. Druk als bezoeker in de bioscoopzaal op de serviceknop en een medewerker komt even later je bestelling opnemen bij je stoel. Het assortiment aan hapjes, waaronder warme snacks, is uitgebreid; lekkernijen die je wellicht niet verwacht in een bioscoop staan hier wél op de kaart. Een biertje, wijntje of andere alcoholische versnapering bestellen is ook mogelijk. Alle bioscoopzalen zijn voorzien van een groot beeld, de nieuwste technieken, zoals 3D, HFR en een 360-graden geluid. Naast de nieuwste blockbusters, kun je hier ook de minder bekende films bekijken. Het service aspect van Cinemajestic zit hem onder andere in het feit dat bezoekers voor en na de film in het café of de foyer van de bioscoop kunnen gaan zitten. 

Bereikbaarheid

Cinemajestic is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het NS-Station is het slechts enkele minuten lopen. Kom je met de auto? Je kunt de auto gratis parkeren bij Cinemajestic. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Cinemajestic. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!